2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزی بسیار ریز خرد شده ،سرخ کردن سبزی تا حد سیاه شدن ، استفاده از عصاره قلم ، پخت طولانی مدت با حرار ...

تا حد سیاه شدن سرخ کنیم تلخ نمیشه؟

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
سبزی بسیار ریز خرد شده ،سرخ کردن سبزی تا حد سیاه شدن ، استفاده از عصاره قلم ، پخت طولانی مدت با حرار ...

ططولانی مدت مثلا چقذر

برای حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

من سبزیو با روغن دنبه سرخ میکنم که محشرش میکنه.بعد ادویه قرمه سبزی یه رب اخر میزنم.رب انارم کمی میزنم.لیمو رو پره هاشو میریزم توش با ته دیگ نون به به😋

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄

مثلا واسه شب بخوام از صبح میپزم

روغن حیوانی

خیلی کم نعنا سرخ شده

و یه پودر قرمه از مشهد خریدم رنگش سبزه

دو مدل بود یکیم رنگش زرده من اون سبزه رو خریدم خیلی خوشمزه میکنه قورمه رو

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

کیفیت و عطر سبزی

به اندازه خرد کردنش نه ریز ریز که مثل حنا باشه نه درشت مثل سبزی آش

سبزی خیلی خوب پخته بشه و سرخ بشه

گوشت خیلی خوب تفت بخوره

از لیمو به اندازه استفاده کنی

لوبیاهات له نشن

عجله نداشته باشی و زمان بدی تا خوب جا بیفته

قرمه سبزی رو برای مثلا شام ، از صبح میزارم بپزه .

لوبیا رو از شب قبل میخیسونم .

پیازم رو ریز ریز خُرد میکنم .

نصف قاشق رب سرخ میکنم به همراه ادویه به قرمه سبزی م میزنم ، قلمه گوسفندی هم خوشمزه ش میکنه .

رازش اینه زود بزاری بپزه ، تا رنگش سبز تیره بشه و جابیفته

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

من تو خورشت هام به جای نمک از عصاره گوشت و مرغ آماده الیت استفاده میکنم همون اول ، برای چهار نفر 1.5 عصاه کافیه . من گوشت و تفت نمیدم چون یه کم سفت میشه ، بدون تفت عین پنبه میشه . پیاز هم رنده متوسط میکنم ، اینجوری هم تو خورشت دیده نمیشه و هم خورشت لعاب میندازه . تو سبزی قرمه هم حتما از پیازچه استفاده میکنم خیلی عالی میشه . یه کم هم پودر پونه میریزم ، عطر وبی میده . برای سرخ کردن سبزیم هم از اول روغن و میریزم تا با روغن بپزه و سرخ بشه ( اون روش قدیمی که میزاشتن آب سبزی گرفته بشه بعد روغن میریختن ، فقط باعث میشه یه چیزی به اسم تفاله سبزی تحویل بگیریم ) . لوبیا قرمز هم خیس میکنم 24 ساعت بعد میزارم با هم بپزن . یه چوبب دارچین هم میندازم .