یه جاری دارم که ازمن بزرگتره و خیلی زن حسود و دورویی هست و بارها با خانواده شوهرم بحث کرده و هرچی از دهنش حرفاش زشت دراومده بهشون گفته و حرمت شکسته ولی ی مدت ک شد میاد صلح میکنه .. ولی من همیشه مراقب بودم که حرفی نزدم باعث بشه اونا ناراحت بشن باوجودیکه ک بارها اونا رفتارو حرفای زدن ک من ناراحت شدم.. ولی قدر و وقت برای اون بیشتر میذارن انگار ازش میترسن و مراقبن ک اون ناراحت نشه خودشو بزنه به لولو و شلیطه بازی.. ولی ارزش برای من قائل نیستن و یه یاد و احوالی از من نمیگیرن.. واقعا دلگیر شدم ک چه حماقتی کردم که انقد ساده بودم ک منم خودمو جدی برای خانواده شوهرم نگرفتم باید منم پررو بودم وقتی منو ناراحت میکردن با یه حرف منم حرفامو توقعاتمون بهشون میگفتم منم ناراحتشون میکردم نه بریزم تو دل خودم محض احترام.. اخرش هم قدر همون ک صد تا فحش بهشون دادو پشت سرشون دورنگه بیشتر میدونن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تجربه تو رو دارم البته جاریای من از منم بهترن براشون ولی سر سوزنی ارزش نداریم واسه خانواده شوهر انگار ارث پدرشونو خوردیم همیشه طلبکار وجالبه همه محبتای ما رو میزارن رو حساب خوبی خودشون
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .