2777
2789
عنوان

بی روزی بودن دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 46 پست

عزیزم تاپیک ها تو نگاه کردم متوجه شدم شوهرت خیانت میکنه ،،یه جایی خوندم زنا باعث فقر میشه ،،پس مطمئن باش مشکل از شوهرته نه دختر گلت ،،خدا مشکلات تو حل کنه انشالله ،،روزی و برکت بیاد به زندگیت

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ربطی ب بچه نداره شما مشکلت عدم کنترل مالی هست

هرچیزی میخری حتی یه بطری آب

رو کاغذ بنویس

میفهمی پولت کجا خرج شده و از ماه بعد صحیح تر دخل و خرجت رو کنترل میکنی

پسردخترم‌هیچکدوم نه برکت میارن نه میبرن

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘

اثر جادو و چشم زخم خیلی زیاده.

و همینطور که دوستمون گفت خیانت و زنا هم باعث فقر میشه.نگو ربطی نداره،همه چیز جهان به هم پیوسته است هرکاری بکنی اثرشو تو زندگیت میبینی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

مگ قراره همیشه اوضاع خوب باشه ای روزاهم میگذره.شکر کن دوتا دسته گل داری که خیلیا آرزوشون شکرنعمت نعمتت افزون کند مواظب باش ناشکری نکنی که بدمیبینی عزیزم. همین که دخترت سالمه بایدشکرکنی مادیات هم خدابزرگه همه مون سختمون هس ای روزا ولی خدابزرگه😙

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

چند مورد که باعث پرکشیدن فرشته ها از خونه و رفتن برکت میشه

۱.نجاست و ناپاک بودن خانه

۲.مشروب

۳.حیوان رو در خانه نگه داشتن

۴.ترک نماز

۵.بسم الله نگفتن هنگام خوردن غذا و انجام کارها

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

سلام دوست عزیز . منم وقتی بچه اولم به دنیا اومد خیلی همه چی یه دفعه خوب شد تا یکسالگیش خونه خریدیم و این حرفا..ولی وقتی بچه دوم به دنیا اومد همه چی برعکس شد اوضاع مالیمون خیلی بد بود . بعضی روزا پول نداشتم پوشک بخرم . و مثه الان شما تو دلم همش میگفتم قدم بچه است . ولی الان بعد از ۸ سال که به گذشته نگاه میکنم میبینم که اوضاع اون موقع فقط به خاطر بی فکری و بیعقلی خودمون بود . مدیریت نداشتیم مخصوصا شوهرم ..الان هم به شما حق میدم که این فکر رو کنید ولی چند سال دیگه وقتی به گذشته برگردید متوجه اشتباهتون می‌شید .الآنم به خدا توکل کنید و از خودش کمک بخواهید حیفه این روزای قشنگتون که بچه تازه به دنیا اومده رو با این افکار خراب کنید

من نمیگم بی روزی  ولی کلی سختی کشیدم. از وقتی دخترم دنیا امده رابطه مون بهم خورده همش دعوا&nbs ...

عزیزم حتمارفتارتون مدیریت نکردین به همسرت بیشتر توجه کن باهاش صحبت کن که بچه وقت آدمو زیاد میگیره خسته میشی.تقریباهمه زوج ها بعدازبچه مدتی رابطشون شکراب میشه ولی بایدحلش کنین زودتربه روال عادی برگردین

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار