2777
2789
عنوان

بی روزی بودن دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما هم دخترم بدنیا اومد کلی بدهکار بودیم ولی با قدمش همه چی سر وقتش بود باردارشدم خونه رو فروختیم و زمین خریدیم که با قدمش سریع فروش رفت کلی قرض داشتیم سال ۹۳ ۹۴ ۴۸۰ میلیون وام و چک داشتیم چون قدم بزرگی برداشته بودیم از خیر وجودش همه چی میرسید 

اینها نگرش شماست

۱۲ دهمین کاربری مشکلتون چیه گزارش میزنین

اون بچه چه گناهی داره اخه 

چه ربطی ب اون داره هرکی هم گفت بهت بزن تو دهنش 

پسر عموی من اینطوری بود خداروشکر کم. کم از قبل بهتر شدن 

توکلت ب خدا باشه 

این تفکرتم از بچه دور کن 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

عزیزم روزی خودش رو میاره. بقیه رو ساپورت نمیکنه

ناشکری نکن. شاید امتحان الهی هست. صبر کن. ان شالله فرج و گشایش میرسه. امروز از امام رضا بخواه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
قبل از دخترم اینجوری نبود از چند روز قبل از به دنیا اومدنش همه چی توی خونمون شروع کرد به ته کشیدن جت ...

عزیزم الان مدت سه سال هست تقریبا که زندگی همه شده همین . تورم را که نمیشه گردن دختر انداخت. خب اگه دخترت مثلا شش سال پیش به دنیا میومد خب اون موقع تقریبا همه چیز آروم بود .یه نگاه به بازار مسکن بنداز ....گوشت و بقیه چیزها هم همینه

این حرفا چیه تورو خدا نگو ،روزی دست خداست به بچه چه ربطی داره آخه  این آیه رو بعد نماز ها بخوانید انشالله مشکل حل میشه آیه: ومن یتق الله ....سرچ کن  کاملش میاد،بعد نماز عشا سوره واقعه،،،شبها  خونه جارو نکن،،،بعد نماز برو سجده سه بار بگو:شکر"ا لله،،4بار بگو الحمدلله،، آیه الکرسی بعد نماز تا وهو العلی العظیم... سوره یس بخون ،زیارت عاشورا ،،،خونه وزندگی رو پاک نگهدار نجس نباشه،،استغفار زیاد بگو 

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

من نمیگم بی روزی 

ولی کلی سختی کشیدم. از وقتی دخترم دنیا امده رابطه مون بهم خورده همش دعوا 

قبلا شوهرم اسم طلاق نمی اورد 

الان همش طلاق طلاق میکنه و با ساطور و جاقو و .... منو و دخترم رو تهدید میکنه.

زندکی خیای سخته خییییلی

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

بنظرم بهش پر و بال نده 

ربطی به دختر طفل معصومت نداره که

مدیریتتون ضعیف شده حتما قبلا یه بچه داشتین الان دو تا دارین 

خرج بالا رفته

خواهشا هیچوقت هم جلو دخترتون اینو نگین که تو ذهنش برای همیشه میمونه 

[QUOTE=195927924]من نمیگم بی روزی  ولی کلی سختی کشیدم. از وقتی دخترم دنیا امده رابطه مون بهم خورده همش دعوا&nbs ...

اصلا ربطی به جنسیت بچه نداره . گرونی هست .خب یه بچه بیشتر خرج بیشتر است . شاید همسرتون اعصابش خورد هست به خاطر این گرونی ها شما هم این وسط حتما نق میزنی که با ساطور تهدید میشی عزیزم یه کم قانع تر زندگی کنید