بهتر فردا پس فردا پشتت هزارتا حرف درمیارن حتی متاهلم شی مثلا دختر عموت میگه اره این همش دنبال من بود بهش پا ندادم رف یکی دیگه رو گرف لیاقت منو نداشت کع🤣🤣🤣🤣
میشه برای قبولیم تو کنکوریدونه صلوات مهمونم کنی؟😞💔 .....................❤ان شاءالله حاجت روا شی❤...................
20سالمه تقریباً از دختری که دوست خواهرمه تو مدرسه هست خیلیییییی خوشم اومده تعریف هاشو شنیدم و عکسشو هم دیدم عاشقش شدم یه جورایی حالا شما فکر کنید هوس هست ولی تعریف هاشو که شنیدم گفتم چه دختر خوبی هست همینجور گذشت تا عکسشو دیدم وقتی دیدم یک دل نه صد دل دلم براش رفت انگار نیمه گمشده ام رو پیدا کردم واقعا همونی که میخوام الان ایشون 16سالش هست کلاس نهم خواهرمم هفتم هست تو یه مدرسه هستن فقط همکلاس و همسن نیستن بخوام به خواهرم بگم بگه بهش کوچیکه من شماره دختره رو دارم تنها راهش اینه که خودم بهش پیام بدم و نظرشو بدونم و آشنا بشم باهاش خیلی هم مذهبی هست نمیدونم چی بهش بگم تو پیام کسی هست راهنمایی کنه قصدم ازدواجه ولی الان شرایط ازدواج رو ندارم یکی بهم بگه چی بهش بگم که بتونم مخشو بزنم
وقتی یه پسر عاشق میشه اول با یواشکی نگاه کردن کارو شروع میکنه حواسش بهت هست سعی میکنه نزدیک شه ولی توصیه من اینه هیچ وقت به پسری که همون اول بهت میگه شماره بده یا دوست دارم یا هر موقع میاد پیشت گله ایی از رفیقاشو میاره پیشت اعتماد نکنید
من یکیو یادمه تو کالج خودکشی می کرد منظورم اینه کلا همه کاری برای دختر موردعلاقه اش کرد یه دختر با چشم های سبز عین پرنسس های دیزنی در کل پسره خیلی خاطرش می خواست وقتی فهمید یکی از اساتید بهش نظر داره دیوونه شد ولی من رفتم به یه پسر پیشنهاد دادم شهریه منو نمی شناخت حالا هر خری به خودش اجازه میده به من بگه موبایل کثافت بدذات انگار داره با ننه اش یا خواهرش حرف میزنه
پسرا مثل دخترا نیستن اگه بگن کصشره از رفتاراشون باید فهمید. اینکه چقد هواتو داره و نسبت به پسرای اطرافت حسوده. اگر برات خرج کنه که دیگه واویلا جدی عاشق شده