2777
2789
عنوان

نشونه های عاشق شدن پسرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 40872 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نظر خودمو دادم حالا شاید ب کارش بیاد

خو نظرت چپکی بود . اگه خوشت از یکی از دخترای فامیل بیاد چیکار میکنی اول پیام بدی که میزنه دو شقه ات میکنه یا از ترس بلاکت میکنه😅

میشه برای قبولیم تو کنکوریدونه صلوات مهمونم کنی؟😞💔 .....................❤ان شاءالله حاجت روا شی❤...................
خو نظرت چپکی بود . اگه خوشت از یکی از دخترای فامیل بیاد چیکار میکنی اول پیام بدی که میزنه دو شقه ات ...

چرا بلاک کنه اخه بهش پیشنهاد میدم محترمانه و اونم یا قبول میکنه یا نمیکنه دیگه 

بلاک و شقه کردن لازم نیست ک 

اگه ممکنه واضحتر توضیح بده

فامیل خب لول و فرهنگ و آداب معاشرت مثل همه و ما کلن از بچگی با هم بزرگ شدیم ولی الان با همسرم خیلی تفاوت فرهنگی داریم. خیلی خانواده بسته و ببخشید سطح پایینی داره و تو مراسما واقعا معذبم. به شدت خسیسن و به خاطر اینکه پول خرج نکنن هرکاری می کنن مثلا مراسم عروسیم یه لباس نو نپوشیدن با اینکه وضع مالی اوکین و... 

چرا بلاک کنه اخه بهش پیشنهاد میدم محترمانه و اونم یا قبول میکنه یا نمیکنه دیگه  بلاک و شقه کرد ...

فامیل یه جور مخوف ترسناکه 😅😆 

میشه برای قبولیم تو کنکوریدونه صلوات مهمونم کنی؟😞💔 .....................❤ان شاءالله حاجت روا شی❤...................
اگه تو حست بهش قوی نیست بدون احساساتی شدن بهتر میتونی لبخند ... نگاه ....کلا حالتشو درک کنی ببینی چق ...

دوسش ندارم اصلا دلم نمیخواد وارد رابطه بشم حتی حسش نسبت ب من برام مهم نیست اصلا نمیتونم عاشق شم