2777
2789

دوست دارم ابروهامو میکروبلیدینگ کنم

اما شناخت زیادی ندارم

میشه تجربه هاتونو بگید

اول اینکه درد داره؟ (من پوستم خیلی حساس و سفیده)

هر چند وقت یکبار باید ترمیم بشه؟

اگه خوشم نیومد، پاک میشه؟

فیبروز هم همون میکروبلیدینگه؟

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

هزینش چقدره  من دیروز پرسیدم گفت ۹۰۰_۸۰۰

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینش چقدره  من دیروز پرسیدم گفت ۹۰۰_۸۰۰

من یه جا قیمت گرفتم گفته ۷۰۰

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

بی حسی میزنن ولی من اخراش‌درد داشتم فکنم پریده بود بی حسیه 

بستگی به خودت داره یه ماه بعد یه ترمیم داره بعدشو دیگه خودت هر موقع دیدی کمرنگ شده

اره پاک میشه

فیبروز با دستگاهه میکرو با دست میزنه فیلماش هست تو نت 

ARE YOU DUMB?? ...STUPID
هزینش چقدره  من دیروز پرسیدم گفت ۹۰۰_۸۰۰

جدی؟

کدوم شهری؟

من تو قم هستم جای خوب و کارعالی میگه400

یجا آف زده میکرو 150

خال برداری10

خط لب80

خط چشم100

رژ لب100

مژه50

😐😐😐😐😐😐

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
من ۱۲۰۰گرفته ۹۰۰خط چشم

مبارکه خوب شده

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

من بابلم .. ۳۰۰ میگیرن میکرو عالی انجام میدن 

نه عزیزم فیبروز با میکرو فرق میکنه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
جدی؟ کدوم شهری؟ من تو قم هستم جای خوب و کارعالی میگه400 یجا آف زده میکرو 150 خال برداری10 خط لب ...

من آذربایجان غربیم تازه با تخفیف گفت البته خوب ترین سالن شهرمونه