2777
2789
عنوان

ویژگی دختر های اردیبهشتی چیه🤔🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربون ناناز حساس وزود رنج عااااشق طبیعت گل وزیبایی بوهای خوش وطبیعی بهار وتابستونو دوست داره اززمست ...

زدی وسط خال😂😂

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
بله .. من ویژگی تمام ماه هارو خیلیی خوب میدونم 🙂 تجربم زیاده 🤡

ماشاالله بهتون😍😂

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
من اصلا اینو قبول ندارم که ماه تولد رو شخصیت ادما تاثیر بذاره.کاملا بیمنطق و الکیه.

از نظر علمی ولی ثابت شده😅☺️

ماشاالله بهتون😍😂

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
تاحالا با هیچ اردیبهشتی برخورد نکردم 😁

سعادتتون کم بوده😅😅😂❤

من خودم اردیبهشتی ام

به شدت همه ی اردیبهشتی ها احساساتی و روحیه شون حساسه

خیلی خیلی بامعرفتن

حودنو و اطرافیان اردیبهشتیو که دیدم ،زود به هم میریزن ولی زودم فرکش میکنن😅

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

جدی میگم  دارم دوربرم  واقعا عالی هستن . حالا پسراشون یکم رو مخن  ولی خوبن . خودم مهر ...

آره دخترهاشون بهترن از پسر هاشون😅😂❤