2777
2789
عنوان

ویژگی دختر های اردیبهشتی چیه🤔🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 70 پست

من اردیبهشتی ام لجباز و یه دنده 👌🏻😁

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
تحمل میکنن تحمل میکنن یهو واسه همیشه قیدتو میزنن 

دقیقا👌🏻😂

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساساتی  هنرمند مهربون  جذاب تو دل برو . کلا اردیبهشتی ها هم دختراشون هوبن هم پسراشون.&nb ...

بله صد درصد😍😅

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
واقعا 😍👌🏻 به عینه دیدم😍😂

بله .. من ویژگی تمام ماه هارو خیلیی خوب میدونم 🙂

تجربم زیاده 🤡

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
من خودم یه اردیبهشتیم  مغرور ودرون گرا

درون گرا رو خیلی قبول دارم

خودمم بدون اغراق   مهربونن و ساده و عشق ورز. ولی یه نقطه ضعف بزرگ داریم خیلی سادگی میکنیم ...

👌🏻🥺

بینهایت مهربون و باگذشت من اردیبهشتیم 

واقعا👌🏻😅

مهربون ناناز حساس وزود رنج عااااشق طبیعت گل وزیبایی بوهای خوش وطبیعی بهار وتابستونو دوست داره اززمستون بدش میاد چون زیاد نمیتونه بره بیرون ولی دلش غنج میره برا برف.خیلی مهربون واحساساتی وخیال پرداز

من یه دونه اردیبهشتی دارم تمام خوبیهای عالم‌ رو داره🥰🥰🥰 روزی هزار بار درد و بلاش به جونم

خدا براتون حفظشون کنه🥰😍

خودم مهربون گاهی اوقات مغرور شدیدا احساساتی وفادار علاقه مند ب هنر و ورزش آروم در عین حال شوخ ...

👌🏻👌🏻😀