2777
2789
عنوان

ویژگی دختر های اردیبهشتی چیه🤔🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 😐😅

والا یه عروس داریم روانیه ۱۵ سال هی پاچه میگرفت حتی تا امشب هم‌به شوهرش گفته بود باید بری اینو بزنی روانش مریضه🤣🤣

شوهرم هم گفت برا همیشه کات حالا هم میخوام همه عکس هاشون را پاره کنم تا دلم‌خنک بشه 

من خودم اردیبهشتی ام به شدت همه ی اردیبهشتی ها احساساتی و روحیه شون حساسه خیلی خیلی بامعرفتن حودن ...

👌🏻👌🏻😂❤

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

من هر اردیبهشتی رو دیدم خیلی شیکپوشه .خواهرشوهرم .دوستم .دختر خالم ... 

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
دقیقا کجا نوشته شخصیت انسان ها با ماه تولدشون ارتباطمستقیم داره؟ منبع موثق و علمی

در خیلی از سایت های معتبر هست وهم چنین تجربه افراد از جمله کاربرای این تاپیک😊🌹 

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
بنظرم اردیبهشتی خیلی خیلی صبور وخیلییییییی نسبت به همچی قانع هستن

👌🏻🥺❤

یک چیزجالب یادم اومدازماه تولدم

خواهرشوهرمن مردادیه بعدهمش جلوی شوهرش به من تیکه مینداخت که تواردیبهشتی هستی اصلاماه خوبی نیست مردادی هاعشقن خیلی خوبن و...من خیلی بهم برخوردچون خواهرشوهربودچیزی نگفتم.بعدچندماه بعدش باردارشدودخترش توی اردیبهشت به دنیااومد😂😂😂آی حالا کردم

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس