دوستان این خانوم دیشب توی یه تایپیک زدبه همه فحش میداد به نی نی سایتیا بعدمن وچندتاخانوم که بهش حرف زدیم چرافحش میدی بعدرفت تایپیکاش وبشت ازدیشببب کل تایپیکامن وبه فحش کشونده توتایپیکا خودش تگم میکنه فحش ونفرین لطفاگزارشش بزنین این بیشعوربی شخصیتو نی نی یارررر پس اینجا چه کاره ای تو چرا تعلیق نمیشه این خانوم ازدیشب سایتو به فحش بسته
تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
چی بهش گفتی اینقدر عصبیه عزیزم حتما یه مشکل داشته و شما حرفی زدی بهش برخورده
عزیزم دیشب عکس سربچشو گزاشت گفت کسی تایپ نکنه یکی ازنی نی سایتیا براش پیام گذاشت همه ی نی نی سایتیا ونفرین وفحش داد بهش گفتم حرف دهنتو بفهم چیکاربقیه داری ازدیشبببب داره فقط نفرین وفحش میده