2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه های آدم کم میشه و یا غصه؟چقدر طول میکشه این دارو ها جواب بدن؟

من یه روز برگشتم به رواشناسم گفتم من قرص دیگه مصرف نمیکنم میخوام به دکترم بگم قطعش کنه هم خوب نمیشم هم ضرر داره..

راجب ضرر گفت: انتخاب بین بد و بدتره 

راجب خوب نشدن گفت: داروهاتو به موقع و سر تایم بخور و دارو قرار نیست خوبت کنه قراره کنترل کنه و زمان میبره فکر نکن سه چهار ماه میخوری اوکی میشی

و واقعا چیزایی ک گفتو رعایت کردم به موقع مصرف ‌کردم و زمان دادم صبر کردم تا نتیجه بده واقعا حالم خیلی بهتره

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
من یه روز برگشتم به رواشناسم گفتم من قرص دیگه مصرف نمیکنم میخوام به دکترم بگم قطعش کنه هم خوب نمیشم ...

خداروشکر

من خیلی گریه میکنم استرسمم بالاست

تنبلی تخمدان هم دارم نمی دونم میتونه از این باشه یا نه

میتونم بپرسم چه قرصی ؟دکتر غدد دید حالم بده برام نوشت ولی نگفت چجوری بخورم اسنترا نوشت ولی داروخونه ...

بنظر من پیش روانپزشک برو و هرچی که تجویز کرد رو بگیر به داروخونه گوش نده اگر روانپزشک هم خواستی درخدمتم من چندین ساله پیششون میرم و راضیم و همیشه مطبش شلوغه

خداروشکرمن خیلی گریه میکنم استرسمم بالاستتنبلی تخمدان هم دارم نمی دونم میتونه از این باشه یا نه

پس حتما پیش روانپزشک برو منم تنبلی تخمدان دارم ولی با این حال پیش روانپرشک میرم چند سالیه دوماه یکبار بهم وقت میده برای استرس افسردگی و اینا .. ازمایشای زنان رو هم میشه بهش نشون داد

میگن دکتر های اعصاب ویزیت شون خیلی بالاست قیمتش

اخرین بار یکماه پیش رفتم 600 700 800 یه همچین چیرایی بود  آلزایمررر گرفتم😂🤦🏻‍♀️ ولی همین حدوداس

من چند سال پیش میخوردم تحت نظر دکتر و مرتب بخوری تاثیر داره

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
میتونم بپرسم چه قرصی ؟دکتر غدد دید حالم بده برام نوشت ولی نگفت چجوری بخورم اسنترا نوشت ولی داروخونه ...

فلوکستین 

رسپریدون 

پرانول

وبلان

پوکوساید 

تری هنگزین 

6 ماهی هست میخوره اینا رو خورده 

الان چندتاش دیگه حذف شده