2777
2789
عنوان

خانوما لطفااین خانوم بی شخصیتو گزارش بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4262 بازدید | 201 پست
@نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_شب     به چاله میدون نی نی سایت رسیدگی کنید لطف ...

مرسی گلم

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

چند دقیقه پیش هم یکی تاپیک زده بود و هرچی دلش خواسته بود ب دهه شصتی ها گفته بود

آدم باورش نمیشه ملت ایران انقدر ب قهقرا رفته باشن😔😔

با کیا شدیم ۸۰ ملیون نفر🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرینت کنه خودتوخانوادتو اروم میشینی به مادرت فحش هرزه بده اروم میشینی بس کنین این دل رحمیاوبه همه ف ...

حق با شماست

من که اول کا  گفتم حق با شماست

دلش ازجای دیگه پر بوده سر شما خالی کرده

اگر جای بخشش داره ببخشش

فقط اونایی ک طرفشو میگیرن 😐

همینو بگو نگاه کن چندتاحتی توهمین تایپیک گفتن مادیشب تو تایپیکاش بودیم دیدیم چجور به بقیه فحش ونفرین میداد

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
تگش کن 

نه بابا حالا میاد اینجام بقیه رو میبنده ب فحش 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
حق با شماست من که اول کا  گفتم حق با شماست دلش ازجای دیگه پر بوده سر شما خالی کرده اگر جای ب ...

اصلا نمیبخشم 

تا حدودی من تو تاپیک دومش بودم ریپلایش رو ببینید بچه ها داشتن بهش میگفتن کسي کاری به تو نداره تو دا ...

باید گزارش بزنید خوب     چرا اجازه میدید همچین کسی تو سایت بمونه

واااااا

@نی_نی_یار_3  

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
نه بابا حالا میاد اینجام بقیه رو میبنده ب فحش 

نی نی یارمنظورم بود بعدشم غلط میکنه بخواد بازفحاشی کنه زنیکه

وسواس فكري داره

ي عكس از كله گذاشته ك هيچيش پيدا نيست اخر معلوم نشد سوالش چي بود

چون نوشته بود كسي چيزي ننويسه و بقيه نوشتن عصبي شد ول كن نبود

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

وسواس فكري داره ي عكس از كله گذاشته ك هيچيش پيدا نيست اخر معلوم نشد سوالش چي بود چون نوشته بود كسي ...

ازدیشببببب ول کن نیست اگربدونی چه بددهنیایی نکرده 

@نی_نی_یار_شب  

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
کاری به دلیل دعوا ندارم وبی خبرم از موضوع اصلی ونظری هم در موردش ندارم   اما این حجم ازبی چا ...

طرف روانیههههههه

اصلا نمیبخشم 

منم بودم تو تاپیکش سر کله بچش داشت خودشو جر میداد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
این سیده؟بیچاره سادات    

والاهمینوبگو