2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه حدیش طبیعیه چون داری وارد یه تغییر بزرگ میشی در کنارش به رابطه تون و خصوصیاتش با نگاه منطقی و دور از احساس نگاه کن ببین اگر میپسندی و این ادمیه که نیخوای باقی مسیر زندگیتو باهاش طی کنی پس دیگه شک کردن نداره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خیلی خیلی

من همیشه میگم اگر بتونم به خاطر اون آدم منم منم و منیت خودم رو کنار بذار و بهش اعتماد داشته باشم حله

مثلا من الان اگر مهم ترین دارایی زندگیمو بخوام به دوست صمیمیم بسپرم خیالم راحته خب قطعا احساسم از هر چیزی برام با ارزش تره و دوست دارم به یه آدم خیلی امن دل بسپرم 

اگر کسی به اندازه‌ی دوستم قابل اعتماد باشه دیگه جای نگرانی نیست

تا یه حدیش طبیعیه چون داری وارد یه تغییر بزرگ میشی در کنارش به رابطه تون و خصوصیاتش با نگاه منطقی و ...

عزیزم من ۴ ساله تو رابطم ولی از دو شهر متفاوت هستیم تا الان مشکلی نداشتم باهاش چند بار اومدن خونمون چه خودش چه خانوادم چه خانوادش همه چی خوب بوده اخلاقش هم خوبه دوسم داره فقط قدش با من یکیه ۱۶۵ این یکم تو ذوق میزنه و اینکه کارش هم مهندس ماهی هم ۳۵ حقوق 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
تا یه حدیش طبیعیه چون داری وارد یه تغییر بزرگ میشی در کنارش به رابطه تون و خصوصیاتش با نگاه منطقی و ...

عزیزم من ۴ ساله تو رابطم ولی از دو شهر متفاوت هستیم تا الان مشکلی نداشتم باهاش چند بار اومدن خونمون چه خودش چه خانوادم چه خانوادش همه چی خوب بوده اخلاقش هم خوبه دوسم داره فقط قدش با من یکیه ۱۶۵ این یکم تو ذوق میزنه و اینکه کارش هم مهندس ماهی هم ۳۵ حقوق 

اره من

خیلی شدید در حد وسواس که مشاور بهم گفت این حرفا و وسواس مال دختر سی ساله اس نه تو

در حد زجر دادن خودم بودم

ولی به مرور بهتر شد 

ببین توکل کن تنها راهش همینه 

با خدا حرف بزن بگو اگه خیرم هست خودت درست کن 

اگرم خیرم نیست خودت یکاری کن هییییچ وقت نشه

اینم یادت باشه گلم 

نه تو آدم کاملی هستی همه چیز تمومی نه همسرت

هردوتای شما نقص های دارین

سعی کنین مهم ترین چیز بینتون تفاهم باشه یعنی توی مسائلی که اختلاف دارین باهم کنار بیاین 

انصاف داشته باشین و اولویت و رفیق هم باشین 

عزیزم من ۴ ساله تو رابطم ولی از دو شهر متفاوت هستیم تا الان مشکلی نداشتم باهاش چند بار اومدن خونمون ...

خیلی هم خوب . به سلامتی . من و شوهرم هم هم قدیم . تازه من یکم کشیده تر به نظر میام . اخلاق درست و خوبش و تک به تک چیزایی که گفتی همه شون معیارای مهمی هستن ‌ قد خیلی فاکتور اساسی ای نیست ولی متاسفانه این روزا با فضای مجازی و اینستا پر رنگ شده توی ذهن جوونا همه اولین چیز میگن قد 🙄😐

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خیلی هم خوب . به سلامتی . من و شوهرم هم هم قدیم . تازه من یکم کشیده تر به نظر میام . اخلاق درست و خو ...

منم دقیقا اینستا اینجوریم کرد این چند سال باهم مشکلی نداشتیم واقعا نمی‌دونم تو زندگی چی میشه