2777
2789

برای جشن عقد من بهم شاباش داد فک کنم ۱۰۰ تومن ) اون موقعه زیاد صمیمی نبودیم)

من برای جشن عقدش براش یدونه الیزابت و یه دسته گل خیلی ناز و خوشگل گرفتم و بهش دادم 

ولی بعد اصلا پیام نداد بهم و تشکر کنه فقط گفت الیزابتی ک اوردی چند سوتی بود و وقتی گفتم گفت آهان 

من خودم آدمی هستم که از چیزایی که هدیه میگیرم خیلی خوشحال میشم و تا چند روز هی پیام تشکر میدم و انتظار داشتم حداقل بعدش یه تشکر ازم بکنه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهرکس مثل خودش اون ۱۰۰ داد تو ۲۰۰ میدادی نه ۳۰۰ میدادی بیکاریا اشکال نداره شد تجربه 

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
یعنی چی تا سه روز تشکر میکنی؟کار شما اشتباه تا اون

یعنی حس خوبمو بهش انتقال میدم 

مثلا میگم مرسی بابت دسته گلت هرچی میرم‌سمتش و بو میکنم یه حس خوب میگیرم 

یا میگم چقدر حالمو خوب کرد چقدر دوستش داشتم و..... 

بی شک وقتی به یکی هدیه بدی دوست داری که خوشش بیاد و این تعریف هارو بشنوی

باهرکس مثل خودش اون ۱۰۰ داد تو ۲۰۰ میدادی نه ۳۰۰ میدادی بیکاریا اشکال نداره شد تجربه

بیکار نیستم شما وقت گرانبهاتونو بزارین درست متنو بخونین 

گفتم((((((( اون موقعه زیاد صمیمی نبودیم)))))))

بیکار نیستم شما وقت گرانبهاتونو بزارین درست متنو بخونین گفتم((((((( اون موقعه زیاد صمیمی نبودیم))))) ...

وا چرا بهت بر خوردخب اومدم دلداری دادم ناراحت نشی از رفتارش چون الانم فقط خودت حس میکنی صمیمی همچین برای دوستت مهم نیست کادوت لاکچری بوده یا معمولی  😐😐

دوستتم کار درستی کرد شماهم حوصله نداری تاپیک نزار مزاحم وقت گران بها ما نشو بای

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
وا چرا بهت بر خوردخب اومدم دلداری دادم ناراحت نشی از رفتارش چون الانم فقط خودت حس میکنی صمیمی همچین ...

من نیاز ب دلداری تو ندارم 

و مثل شما عقده ندارم بگم کادوم لاکچری بوده اگ خیلی یدونه دسته گل و الیزابت رو لاکچری میبینی آدرس بده برا توهم میفرستم عقدش تو دلت نمونه😂

من نیاز ب دلداری تو ندارم و مثل شما عقده ندارم بگم کادوم لاکچری بوده اگ خیلی یدونه دسته گل و الیزابت ...

اسکل عقب افتاده عقده تو داری برو بابت ۱۰۰ تومن ۳ روز تشکر کن الانم عقده تشکر داری  دوست عزیزت محل بهت نزاشته خب  بمن چ عقده هاتو اوردی سر من  کادوت از نظر خودت خفن بوده منتظر تشکر بودی

من چی گفتم مردم هار شدن دنبال پاچه گرفتنن حوصله داری آخر شبی

انگار من اومدم از کادو خانم تعریف کردم یا تخریب کردم تو اومدی بمن ۱۰۰ داد تشکر کردم من فلان دادم تشکر نکرد از نظر خودت خفن بودی من حرف خودتو زدم اول شیرینی بخر با خودت آشتی کن بعد بیا تاپیک بزن پاچه مردم بگیر

انشاالله به آرامش برسی 

اسکل عقب افتاده عقده تو داری برو بابت ۱۰۰ تومن ۳ روز تشکر کن الانم عقده تشکر داری دوست عزیزت محل به ...

اسکل که قیافته 

الان دیگ مطمئن شدم شما واقعا🫏 تشریف دارید که هننوووز منظور حرف من از ۳ روز تشکر رو نفهمیدی 

اسکل که قیافته الان دیگ مطمئن شدم شما واقعا🫏 تشریف دارید که هننوووز منظور حرف من از ۳ روز تشکر رو ن ...

اره دقیقا اسکل که هستم اومدم تاپیک ی اسکل عقده تشکر باهاش بحث میکنم انشاالله دوستت پیام بده تشکر کنه به ارامش برسی شب خوش😂😂😂

انگار من اومدم از کادو خانم تعریف کردم یا تخریب کردم تو اومدی بمن ۱۰۰ داد تشکر کردم من فلان دادم تشک ...

برو بابا حیف وقت گرانبهای من ک بخام با انسان های نفهم بگذرونم و اصل متن رو بهشون ثابت کنم

اره اصلا کادوم خیلیم لاکچری بوده شمام پماد بزن اونجا ک میسوزه

اره دقیقا اسکل که هستم اومدم تاپیک ی اسکل عقده تشکر باهاش بحث میکنم انشاالله دوستت پیام بده تشکر کنه ...

خوبه خودتم ب اسکل بودنت پی بردی🤣شمام انشالله خدا بهت ی چیزی بده از عقده هات کم بشه