2777
2789
عنوان

تا حالا دیدید خانومی بزنه تو گوش شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه فکریه ؟ حرمت ها که بشکنه دیگه درست نمیشه

عصبیم میکنه و با کمال پررویی معتقده اون کاری نکرده من خودم عصبیم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

این من و شوهرمیمالبته الان دیگه نهههه چند سال اول زندگی اینطور بودیمهمسن هستیم مثل بچه ها دعوا و کتک ...

اینایی ک میگم سنشون بالاست

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

من چنددفعه ب شوخی آروم زدم ک اونم بدش اومده گفته دیگ اینکارو نکن

منم دوبار شوخی شوخی و با خنده زدم واکنشی نداشت همون موقع هم ولی خب اروم میزدم🙄

ولی همه حتی بابامم میگه دستت خیلی سنگینه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ارع دختر فامیل اینکارو کرده مرده هم پاشده زنه رو زده الان دو س ماهی میشه زنه اومده خونه پدرش  

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

من جدا شده م نه میذاره بچه م بیاد پیشم نه تلفنی باهاش حرف بزنم نه حتی از طریق خونواده ش از حالش باخبر باشم ، ازش شکایت کرده بودم توی شورای حل اختلاف فهمیدم بچه م بیمارستان بستریه ، آقا بهشون گفت کارمو زود راه بیندازین برم به کارای بچه م برسم که بیمارستانه.

رفتم بیمارستان ببینمش ، داشت کارای ترخیصش رو انجام میداد. اجازه نداد برم داخل گفت اگه بیای میزنمت ، نرفتم . بیرون منتظر موندم بیان. آقا نذاشت نزدیک بشم بهش. گفت اگه دستت بهش بخوره بلندش میکنم جوری میکوبمش رو زمین که ستون فقراتش داغون شه. منم عصبانی شدم یه مشت زدم به شونه ش گفتم بیشعور. 

روانی برگشت زد منو جلوی بچه م و اون همه مردم.

ازش شکایت کرده م.

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

من زدم تو گوشش حقش بودهیچی ام نشد البته اونم تاحالا منو زده منم اونو زدم

نه میدونم اون اهل زدن و اینا نیست:/

ولی اگه بزنه هم یا میام قهر خونه ی بابام

یا یجوری میزنم که از جاش بلند نشه

منم اولا میترسیدم بهش فک کنمولی الان میبینم در برابر من کلا عصبی نمیشهداد بزنم سر و صدا کنم هر کاری ...

خب پررو نشو گلم 😅😅😅

تحمل آدما هم حدی داره 🤕 یهو دیدی صبرش تموم شد

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

وایی من تو نامزدی عقد هم بودی شوهرم ازم رابط خاست چنانن زدم ک نگو😅😂 البته دوباری خودشم میگفت اون س ...

چقد سفت بودی🥲😂

خوبه قدر سیلی هاتو میدونه🤣🤣