یه ماه دیگه بچم به دنیا میاد.چند وقت بود اخلاقش خوب و اون روز منو آورد خونه بابام هیچ مشکلی هم نداشتیم اما دیگه نیومد دنبالم بهونه آورد و دعوا کردیم.من هر وقت میام خونه بابام همینه برنامش یه چیزی رو بهونه میکنه واسه دعوا.میدونم کار مادرشه وقتی من تیستم پرش میکنه.حتی زنگ زدگ مادرش جواب نداد.نمیدونم چیکار کنم.حامله هم هستم میترسم خونه بابام دردم بگیره.
خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
عزیزم این ک ایشون اینو گفتن دلیل نمیش شما چیزی کم گذاشتع باشی
اره خب دلم میسوزه.بخدا با اینکه حاملم همه کارا به گردن منه.غذا.شستن لباس با دست حتی کارای خونه مادرش.یه دونه لباسشو نمیزارم کثیف بمونه با هر حالی انجام میدم.ولی بازم منو دوست نداره راضی نیست ازم احتراممو نداره قدرمو نمیدونه😔
بخدا از محبت چیزی کم نزاشتم.هر کاری کرده کوتاه اومدم.سه ساله با حانوادش توی یه خونه ام.الان یه هفته ...
هیچ کاری نمیتونن بکنن بچه تا هفت سال با توئه خرجش رو باید بدن بزا تهدید کنه خودش ب شکر خوری میفته یکم بلد باش بگو طلاق بده بدرک خیلی خوشم با اون مادر فولاد زرهت برگردم ک چی
بارها اینطور شده.نمیدونم چیکار کنم مادرش دست از سر زمدگی من برداره بخدا کاریش ندارم همش به من آزارشو ...
حتماعزیزم
خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
هیچ کاری نمیتونن بکنن بچه تا هفت سال با توئه خرجش رو باید بدن بزا تهدید کنه خودش ب شکر خوری میفته یک ...
خیلی خسیسه.گاهی حس میکنم به خاطر خرج زایمان و اینا داره اینکارارو میکنه.نمیدونم هر چیزی به فکرم میاد.گفتم بیا دنبتلم گفت اگه بگن دارن منازتو تشییع میکنن هم نمیام.خیلی دلم شکست😔
اره دقیقا زندگی و ازدواج هیچیش معلوم نیست.نمیدونی قراره چه زندگی ای داشته باشی.بخدا من این زندگی رو تصور هم نمیکردم ولی خب واقعا یه روزایی رو تجربه کردم که از خدا میخام دشمنم هم تجربه نکنه.خیلی سختی کشیدم.تاپیکامو ببینی یه گوشه ای از زجرامو میبینی.😞