2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه به دنیا اومد طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 57 پست
متاسفم اینقدر ضعیفی 

چجوری قوی باشم؟وقتی همه منو از عواقب جدایی میترسونن.مامانم میگه بابات نبود اگه میخواستی هم نمیذاشتم با همچین آدمی زندگی کنی.چیکار کنم.راهی نشونم بده

کاش انقدر ک میگی راحت باشه.من جدا بشم باید بمونم خونه بابام و هر کی میاد استرس داشته باشم ک نکنه از ...

خدا اختیار و عقل داده به آدم. از یه جلیی به بعد سرنوشتمون بیشترش دست خودمونه. 

و اینکه اینو مطمعن باش خدای به این بزرگی و الرحم الراحمین برای بنده اش بد نمیخواد ،این ماییم کهخواستیم و شده

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یارو نقطه ضعف یاد گرفته برو خونه بابات برو خونه بابات طلاق میدم طلاق میدم خدا لعنت کنه مردی ک دل ی ز ...

اره انگار که توی خوشبختی منو غرق کرده که با طلاق

دادنم میخاد منو بدبخت کنه.مرگ هم از این زندگی ک من دارم بهتره چه برسه به طلاق.خودش خوب میدونه باز نمیدونم با چه رویی اینو میگه

خدا اختیار و عقل داده به آدم. از یه جلیی به بعد سرنوشتمون بیشترش دست خودمونه.  و اینکه اینو مط ...

بخدا من نمیدونستم که هم۰ین آدمای بدی ان و هیچوقت نخواستم زندگیم بد بشه.همه تلاشم این بوده زندگیمو حفظ کنم.مگه دست منه.اگه دست من بود من این روزای تلخ رو برای خودم رقم نمیزدم که

چجوری قوی باشم؟وقتی همه منو از عواقب جدایی میترسونن.مامانم میگه بابات نبود اگه میخواستی هم نمیذاشتم ...

احسنت مادرت من میگم نگران عواقبش نباش بمون پای خواستت نرار ضعیف ببینتت میگه طلاق بگو باشه بگو نمیام تا خونه جدا نکنی عزت نفسس داشته باش بگو درست شدی خب میام نشدی نمیام ب فکر بچت باش باید هر روز کتک خوردن تحقیر شدن مادرش رو ببینه گناه نداره

انسانم آرزوست
احسنت مادرت من میگم نگران عواقبش نباش بمون پای خواستت نرار ضعیف ببینتت میگه طلاق بگو باشه بگو نمیام ...

هر دفعه رفتم منو ضعیف گیر آورده انقد که اطرافیانم گفتن برو رفتم این دفعه نمیرم ببینم چی میشه.کاری ک تو گفتی انجام میدم انسالله که تغییری بشه

اره انگار که توی خوشبختی منو غرق کرده که با طلاق  دادنم میخاد منو بدبخت کنه.مرگ هم از این زندگ ...

اصلا اسم مرگ رو بخودت نیار حیف نیست اصن اینجور ادما ارزش ی اخم کوچیک هم ندارن بخدا تاپیکات رو خودنم خدابچت رو نگه داره ولی چطور گذاشتی باردار شی با این حجم از مشکل بخدا ادم میمونه من شوهرم بعد سه بچه بعضی رفتاراش رو بروز داد میگم گولم زده پشیمونم بخدا تازه به گرد پای شوهرت نمیرسه در حد قر قر و خود زنی ولی برام قابل قبول نیست چرا باید زجر همه چی برا ما زنا باشه

انسانم آرزوست
هر دفعه رفتم منو ضعیف گیر آورده انقد که اطرافیانم گفتن برو رفتم این دفعه نمیرم ببینم چی میشه.کاری ک ...

انشالله بهترینها برات رغم بخوره بحق علی ب بابات بگو حتما بگو چقدر زجر کشیدی تا پشتت باشه محکم گور بابای مردم مردم همیشه حرف دارن

انسانم آرزوست
اصلا اسم مرگ رو بخودت نیار حیف نیست اصن اینجور ادما ارزش ی اخم کوچیک هم ندارن بخدا تاپیکات رو خودنم ...

میگم که انقد گفتن بچه بیاری خوب میشه.مادرش میگفت پدرش هم همینطوری بود بچه دارشدم خوب شد آروم شد انقد همه گفتن ک حامله شدم ولی دریغ از یه محبت یه توجه یه تغییر.بی عقلی کردم باید زودتر خودمو راحت میکردم این طفل معصومو زیر دست این خدانشناس نمینداختم ک فردا روز بخواد مثل من اذیت بکشه

انشالله بهترینها برات رغم بخوره بحق علی ب بابات بگو حتما بگو چقدر زجر کشیدی تا پشتت باشه محکم گور با ...

انشالله عزیزم.برام دعا کن.محتاجم به دعات.ممنون از راهنمایی خوبت🌹🙏

میگم که انقد گفتن بچه بیاری خوب میشه.مادرش میگفت پدرش هم همینطوری بود بچه دارشدم خوب شد آروم شد انقد ...

هه نصحیت مادر شوهر کی نصیحت بوده ک الان باشه حالا هم خدای تو طفلت بزرگه نگران نباش گلم خدا بهت قدرت بده تا بتونی زندگیت رو بسازی امیدوارم یروز تگم کنی و بگی شوهرت زیر و رو شده. و اصن ادم دیگه شده و رفتی سر خونه زندگی خودت

انسانم آرزوست

نمیخوام سرکوفت بزنم اما میخوام مطرح کنم بقیه که مشکل تورو دارن تو روخدا بچه نیارید.من خودم ۸ ساله ازدواج کردم اما هنوز بچه نیاوردم تازه زندگی خوبی دارم و مستقلم..اخه چرا با اینهمه مشکل بچه میارید الان تکلیف اون بچه چیه که یه پدر بی منطق داره و دائم قراره تو جرو بحث بزرگ شه.اشتباه اولت این بود که این اقا پول حتی رهن خونه نداشتن و شما هم رفتی با خانواده ش زندگی کردی اشتباه دومم که هنوز مستقل نشدید بچه اوردید.الان بخوای هم نمیتونی جدا شی بخاطر بچه و اونها از نقطه ضعفت که بچه س استفاده خواهند کرد و تو رو بیشتر زجر خواهند داد.توروخدا اگر شوهراتون دهن بین و بی منطقه سریعا بعد ازدواج جدا شید.ادم بره تو خیابون چادر بزنه و پله تمیز کنه شرف داره تا همچین زندگی با همچین مرد دهن بین