2777
2789
چرا از خوبی هاشون نگیم!؟چرا تمرکز رو چیزای منفی باید همیشه😐🤔

حق

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خداروشکر از اونجا اومدیم بیرون تو اتاق حرف میزدیم شنید اومد دفاع کرد منم جنی شدم داد و هوار راه ا ...

از پسرش دفاع کرد یا شما ؟؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

من تو خونه مادرشوهر زندگی میکردم تو اتاقشون بودم غذامون باهم بود مادرشوهرم فهمید به همه گفت

لعنت به این خانواده هایی که میگن دختر بیاد خونه ی مادرشوهرش… ادم حریم میخواد، اینجور مواقع حتی روابط زنا شویی هم گرم نمیشه، خیلی ادم معذب میشه

معلومه که پسرش😏

بیا برا همین میگم وقتی قرار نیست جدا بشی این درد رو بریز تو خودت دردت به جونم 💔😔😔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

همیشه پدر شوهرا با عروسان خوبن😂نمی‌دونم چرا

منو مثل دختراش دوستداره هیچوقت تو بچگی هم از شوهرم عصبانی نشده ولی بخاطر من فحش بارونش کرد کلی بهش حرف زد گفت لنگه کفش زنتو با تو عوض نمیکنم یا زنتو برمیگردونی ادم میشی یا گورتو گم میکنی سر قبرمم حق نداری بیای

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲