2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه به دنیا اومد طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 57 پست
پول خونه نداره ک با مادرشی

نه بخدا داره.وضعش خوبه قرار بود فقط یه سال خونه مادرش باشم و تا اون موقع خونمو کامل کنه ولی هر سال یه بهونه ای میاره.الانم پول داره میگه به یه کار دیگه میخوام بزنم تو طلاهاتو بفروش واسه خونه یه بخشی رو درست کنیم .بقیش بمونه برای سال بعد.در حالی ک من توی یه اتاقم حالا هم ک بچه داره میاد اونم با این دخالت ها و اذیت و آزارها

اشتباه کردی ازش بچع دار شدی  بیچارع اون طفل معصوم ک میرع دست این

همه همینو میگن.حتی پدرم گفت کاش چند بار که این موضوع قبلا پیش اومد نمیرفتی و طلاقتو میگرفتی که حالا نخوای با یه بچه بدبخت بشی.دام میسوزه بچم روز خوش ندید توی دلم.همش با استرس و گریه سر شد حاملگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همینو میگن.حتی پدرم گفت کاش چند بار که این موضوع قبلا پیش اومد نمیرفتی و طلاقتو میگرفتی که حالا ...

الهی بگردم ایشالا سالم باش 

خدا برات حفظش کنع و ی بچع صالح بش ک دلتو شاد کنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خاک تو سرش خانوادت چی میگن

بابام میگه بمون ببینم چیکار میکنن.ولی آخرین بار ک این کارو کردن ک بعد ۲۰روز اومدن دنبالم بابام قسم قبله رو خورد ک حالا اگه تکرار شه دخترمو نمیفرستم.ولی الان با جزئیات نمیدونه مادرم سربسته بهش گفته

الهی بگردم ایشالا سالم باش  خدا برات حفظش کنع و ی بچع صالح بش ک دلتو شاد کنع

انشالله.خدا از زبونت بشنوه.از شوهرم که ذره ای خیر ندیدم جز عذاب و ناراحتی چیزی برام نداشت.خدا قدم بچمو خیر کنه.ممنون از دعای قشنگت

انشالله.خدا از زبونت بشنوه.از شوهرم که ذره ای خیر ندیدم جز عذاب و ناراحتی چیزی برام نداشت.خدا قدم بچ ...

انشالله

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شوهرت مزخرفه تقصیر مادرش نی

اون ک شکی درش نیست ولی خب اونا تشدید میکنم.من با همه بدیهاش دارم میسازم خانوادش هم اینو میبینن ولی نمیدونم باز چرا همه چیو بدتر میکنن

بابام میگه بمون ببینم چیکار میکنن.ولی آخرین بار ک این کارو کردن ک بعد ۲۰روز اومدن دنبالم بابام قسم ق ...

با جزییات بگو مرگ یبا. شیون یبار تاپیکات رو خونرم عصبانیم خیلی 

انسانم آرزوست
چرا وقتی میدونی پرش میکنن میری میمونی؟  بعدشم عزیزم مردی که مثل بچه ها دنبال دعوا باشه و دهن ب ...

درست میگی.بخدا نخواستم بمونم گفت حالا یه شب بمون فردا میام دنبالت نیومد هی امروز فردا کرد یه روز گفت جایی ام یه روز گفت خسته ام ک آخرش هم نیومد و دعوا کرد.خیییلی دهن بینه بیچارگی ها کشیدم از دستش ولی چه کنم.دوس ندارم فامیلام بفهمن خجالت میکشم بخدا

درست میگی.بخدا نخواستم بمونم گفت حالا یه شب بمون فردا میام دنبالت نیومد هی امروز فردا کرد یه روز گفت ...

نرو تا خونت رو درست گنه ب دادگاه کشید نفقه و حق بچه رو بگیر بشین خونه بابات ادم شد شد نشد بدرک بچت تا ۷ پیش خودته بعدش میدی نه سالگی فک کنم خودش تصمیم میگیره پیش کدومتون باشه برو سر کار برد خودت و دیگه اسم شوهر نیا. ک اکثرن نرن ن مرد

انسانم آرزوست
درست میگی.بخدا نخواستم بمونم گفت حالا یه شب بمون فردا میام دنبالت نیومد هی امروز فردا کرد یه روز گفت ...

بخاطر فامیلا و حرف مردم حاضری بدبختی بکشی؟؟؟؟ این فامیلا به چه دردت میخورن؟؟؟؟ تگمردم همیشه حرف برای گفتن دارن ،برای مردم زندگی نکن. برای دل خودت زندگی کن

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

[QUOTE=195130799]با جزییات بگو مرگ یبا. شیون یبار تاپیکات رو خونرم عصبانیم خیلی [/QUOT

من نه تفریح دارم.نه چیز خوبی میخورم.لباسام با پول خودمه.خیلی وقتا سر پول دکتر و سونو و آزمایش باهام دعوا میکنه.خونه ندارم.در حالی که درآمد خوبی داره ولی دلش نمیخاد خرج من کنه.تابستون سال پیش گفت یه شب ببرمت بیرون تا الان هم نبرده.خونه پدرم نمیاد.عروسی و اینا نمیبره اگه بخوام‌برم با خانوادم باید برم.محبت و توجه رو همیشه ازش گدایی میکنم ولی اونم ازم دریغ میکنه و خیلی دردای دیگه ک میتونم ازشون کتاب بنویسم

بخاطر فامیلا و حرف مردم حاضری بدبختی بکشی؟؟؟؟ این فامیلا به چه دردت میخورن؟؟؟؟ تگمردم همیشه حرف برای ...

کاش انقدر ک میگی راحت باشه.من جدا بشم باید بمونم خونه بابام و هر کی میاد استرس داشته باشم ک نکنه از زندگیم ازم سوال کنه و من خجالت زده بشم‌.کاش خدا انقد زندگی رو برام سحت نمیکرد من ک انقد میسازم با همه چی