2777
2789
زندانی نکردم.این بچه بویایی نداره.اگه بره بیرون هیچ غذایی نمیتونه پیدا کنه.و دامپزشک گفت گربه ها از ...

خب میخای چه کنی خودت 

حیاط گربه هم میتونی بگیریا نیاد سمت بچه

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گربه دارم اما بچه نه. اینایی که در مورد نگه داشتن هر دو با هم مشکل دارن به خاطر یه سری عقاید خرافی و چرت و پرته وگرنه این همه خارج از کشور حیوون دارن همشون باید مریض میشدن دیگه. اگه هم نمیتوانید گربه رو نگه دارید گربه رو بدید به کسی که بتونه نگهش داره وگرنه چون خونگی شده نمیتونه از خودش مراقبت کنه و میمیره
زندانی نکردم.این بچه بویایی نداره.اگه بره بیرون هیچ غذایی نمیتونه پیدا کنه.و دامپزشک گفت گربه ها از ...

شما کار بسیار خوب و انسانی کردید،امیدوارم جهل و خرافات اطرافیان سبب نشه آدمای خوب و شریف هم دلسرد بشن

عزیزمی.خدا بهت خیر و برکت بده که بهشون میرسی

مرسی عزیزم همینطور به تو

اصلانگران نباش هیچی نمیشه وقتی گربتم بیردن نمیره تمیزه

بیرونم بردیش آوردی حمومش کن سریع خشک کن 

گناه داره طفل معصوم الان اونجا خونشه 

به شما عادت کرده بذارین بیرون دووم نمیاره

من صبح تا شب وقتم صرف این طفل معصوماست

همشونم حمایتین

الان دو تا نی نی جدیدم دارم شیر خشک میدم

انداخته بودنشون تو کوچه بچه ها کرده بودن اسباب بازی حیوونیارو 

من باردار بودم هم خودم داشتم هم مادرم،هیچ مشکلی هم نداشتم،اینهمه مدته خونست پس مشکلی نداره عزززیزم،گ ...

دقیقا .اینم مثل بچمه.ادم به خاطر بچه دوم بچه اولشو بیرون نمیکنه که.نمیدونم چرا اطرافیانم حرفمو متوجه نمیشن و نمیفهمن تو دلم چه اشوبیه.

دکار بهش گفته بود موی گربه خوردی اینطوری شدی .الله اعلم

دکترامون سواد دارن ؟

اون حتی گوشت خورده باشه که خوب بپخته هم انگل توکسوپلاسما رو میگیره یا دست به خاک باغچه بزنه

ولی گربه خونگی انگل نداره

رسیدگی به حیوانات خوبه، ولی خیلی آ هستن به نون شب محتاج هستن چطور اینهمه خرج حیوون میکنید در صورتی که میتونید به یه آدم نیازمند کمک کنید ، نوزاد حساسه ممکنه مریض شه، انشالله به سلامتی فارغ شی واسه خودت و نی نی ت بهترین ها رو آرزو میکنم💖💖💖

یه خاطره برات میگم 

قبل از رمضان غذا آماده بردیم واسه چند تا خونواده که محتاج هستن، واسه یه خونه بردیم که ۳ نفر بودن، ۵ دست غذا دادیم بهشون گفت میشه ۲ دست دیگه بدین گفتیم آقای ... چرا ؟ گفت میشه ۷ دست هر روز یه دس غذا میخوریم تا یه هفته واسمون کافیه 

فک کن سه نفر روزی یه دس غذا بخورن با هم ، تو رو خدا به جای حیوانات کمک مردم مستضعف کنید

و خدایی که به شدت کافیست...
دقیقا .اینم مثل بچمه.ادم به خاطر بچه دوم بچه اولشو بیرون نمیکنه که.نمیدونم چرا اطرافیانم حرفمو متوجه ...

واقعا اونم بچه تو 

من عاشق بچه هامم

بیشتر از جونم دوسشون دارم🥰🥰🥰

فرشته های ناز و معصوم 

میکم که من ۱۵ سال پیش نبودم ولی ۱۰ سال پیش که وارد خانوادشون شدم و دیدم نابیناست گفتن قضیه این بوده

نه اونو درست گفته انگل گربه باعث نابینایی میشه اونم توی ماه خاصی از بارداری اگر بگیری 

انگل گربه تو گوشت و سبزیجات هم ممکنه باشه ولی از موی گربه نیست 

اً
چرا گارد میگیریییی  چرا میزنییییی  خب اون برا خونه نیست که  طبیعتش آزاد بودنه اخه

این وقتی تو خونه بزرگ شده خونگیه

بلد نیست بیرون بمونه و از خودش دفاع کنه

اگه از اول بیرون بود آره

این وقتی تو خونه بزرگ شده خونگیه بلد نیست بیرون بمونه و از خودش دفاع کنه اگه از اول بیرون بود آره

نیشه آروم آروم برش گردوند؟

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔