2777
2789

آفرین به تو بانوی مهربون دوست داشتنی 🥰🥰🥰🥰 یعنی من عاشق آدمهایی مثل توام

خدا خیرت بده

نه بابا گوش نکن حرف مردمو بچه و گربه چه ربطی دارن 

تازه بچتم با پیشی بازی میکنه

وقتی خونگی و قرص انگل میخوره و تمیزه هیچ مشکلی نداره

من ۲۰ تا گربه دارم تو خونم 

بچه ندارم البته چون نمیخوایم ولی بچه هم بیاریم با گربه هام کاری ندارم مثل قبل همینجا خونشونه و عاشقشونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به تو بانوی مهربون دوست داشتنی 🥰🥰🥰🥰 یعنی من عاشق آدمهایی مثل توام خدا خیرت بده نه بابا گ ...

از اون گوگولیا داری؟؟  

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

شما ثواب کردی درمانش کردی ولی چرا نمیزارید حیوونا سیر طبیعیش ن رو طی کنند اینا خودشون غذاشون جای خوابشون و.... تو طبیعت و خیابون پیدا می‌کنند نمی‌فهمم چرا میارین زندانی میکنید و وابسته میشین و ....

انگل گربه از طریق گوشت و سبزیجاتم میتونه منتقل شه

وای دیگه سبزی نمیخورم🤣

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
یعنی چه  چه ربطی داره حتما باید پول بده بخره خونگی بشه ؟

چرا گارد میگیریییی 

چرا میزنییییی 

خب اون برا خونه نیست که 

طبیعتش آزاد بودنه اخه

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
شما ثواب کردی درمانش کردی ولی چرا نمیزارید حیوونا سیر طبیعیش ن رو طی کنند اینا خودشون غذاشون جای خوا ...

زندانی نکردم.این بچه بویایی نداره.اگه بره بیرون هیچ غذایی نمیتونه پیدا کنه.و دامپزشک گفت گربه ها از بچگی‌ زندگی تو محیط بیرونو یا میگیرن.تو این سن بره بیرون میره زیر ماشینیا ادما اذیتش میکنن

خوشبحالت که راحت میتونی قانعشون کنی

افرین به قلب مهربونت. ان شاءا... مشکلی پیش نمیاد عزیزم با دکتر و دامپزشک مشورت کن که وقتی حرف زدن بتونید علمی جوابشون رو بدید

دکتر هم سلامتی پیشی رو تایید کنه

من زن داداشم پرنده داشت سه سال بچه نداشتن یه عده میگفتن به خاطر پرنده نازایی گرفته!

بچه ی برادرم زود به دنیا اومد و ریش حساس بود باز گفتن به خاطر پرنده هاست در حالیکه اصلا ربطی نداشت مردم عادت دارن به قول معروف میگن ناخوش خر خورده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...