2777
2789

روانیم کرده

میگه خواهرش با مردی که زنش طلاق داده ازدواج کرده

هیچ یه کلام نمیگهههههههه

میگم خب تو به زندگی ملت چیکار داری

خودت بودی میگفتی

میگه نه نمیگفتمممممم

ولی اونم ببین چقد سیاست داره یه کلامممممممم نگفته ها

روانیم کرد بخدا

میگم خب زندگی خودشونه به ما چه

روانیم کرده

یکی منو نجات بده تروخداااااااااااااااا

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بگو هوو که نشده ..مرده جدا شده بوده

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن هرچی که بوده اصن به ما چه دیوونم کرده بخدا

والله ..دیدی باز رفت سر منبر .محلو ترک کن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مامانت رو کلاسی چیزی ثبت نام کن یا مشغله فکری مفید براش بریزید که دنبال این چیزا نره

اصن مشکل داره ، باورت نمیشه ۲۴سساعت با خواهر ۱۰سالم میجنگه اذیتش میکنه

سر هرچیزی داستان میسازع

اگه خدا بخواد میشه 😍😘