2777
2789
آره واقعا منم به خاطر حرفی که زدن جواب دادم همش یه حرف بی اساس رو که اعتبارش منسوخ شده تکرار میکنن . ...

ما هر چقدرم بگیم فایده نداره. امروز تو این تاپیک فهمیدم صرفا بعضیا فقط ظاهرشون امروزیه و متمدنه.افکارشون پوسیده ست متاسفانه.خیلی ناامید کننده ست. چون قدیم یکی گربه داشته و نازا شده دلیل بر این نیست که گربه نازایی میاره.هزار نفرم من میشناسم که گربه نداشتن و حتی بدشونم میومد ولی نازا بودن. ضمن اینکه من ده ساله گربه های خیابونی رو غذا میدم ،بغل میکنم و حتی میبوسم.اما چند بار که ازمایش توکسموپلاز دادم منفی بوده..کلا قدیمیا حرف مفت زیاااااد میزنن.خود من ده ساله ازدواج کردم.و از سال دوم بدون وقفه قرص ضد بارداری خوردم.گربه هم که تا دلت بخواد داشتم.بهمن ۹۹ قرص رو گذاشتم کنار ،چون گول حرف بزرگترا رو خوردم که ده ساله قرص خوردی دیگه رحمت خشک شده.بچه دار نمیشی.فروردین ماه باردار شدم! 

نه مصرف قرص ضد بارداری نازایی میاره نه موی گربه.

دوستانی که گربه ها رو دوست ندارید، انقدر عیب رو این زبون بسته ها نذارید. لطفا عقاید پوسیده تون رو به زبون نیارید ،چون مجوز حیوون ازاری میده دست ادمای از خدا بی خبر بی عقل

آهان مقسی

خواهش میکنم عزیزم

منم مخالف زندانی کردن حیواناتم ولی اگر مثل کشورای دیگه مردم به حیوانات خیابونی رسیدگی کنن

تو این گرما یه قطره اب تو جوب هم نیست هیشکی یه ظرف آب هم برای حیوونا نمیذاره . انقدر دلم میسوزه براشون

منم هر بار میذارم پلاستیک جمع کنا میبرن 

حالا میخوام حوضهای بتنی کوچک درست کنم چند جا بذارم اب بریزم نتونن ببرن  

مثلا دیدم سگ و گربه حیوونی له له میزنن تو این گرما بچه هم شیر میدن طفلیا دنبال آب و غذا میگردن . پیشی دیدم از گشنگی پوست پرتغال میخورده

مثلا گربه های خیابونی فکر میکنی تو آشغالی چی میخورن از گشنگی بدبختا هر آشغالی گیر میاد میخورن 

تازه مردم اذیتشون خم میکنن

خیلی دلم برای این زبون بسته ها میسوزه

من که گربه هام همه مشکل داشتن کمکشون کردم نجاتشون داوم الان نگهشون داشتم . با اینکه عقیمشونم کردم اضافه نشن هر روز یه حیوون جدید خدا سر راهم میذاره

هر روز تو دامپزشکیم من 🤣🤣 یا سگ بردم یا گربه 

بعضیاشونم شرایطشون جوری هست نمیشه رهاشون کرد میمیرن

مثلا سگ دارم نا بینا 

گربه دارم دندون نداره

گربه دارم ناشنواس

بقیشونم سالمن خدارو شکر ولی از اول مشکل داشتن درمانشون کردم الان خوب شدم موندن دختر و پسرای گل من هستن 

خدارو هم شکر میکنم بخاطر بودنشون و اینکه تونستم جونشون رو نجات بدم الان از دیدنشوم سلامتیشون و شیطنت هاشون لذت میبرم

ازادیشونم دارن زندانی نیستن تو خونه 

حیاط و باغ و کوچه هر وقت دلشون خواست میرن دوباره میان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هر چقدرم بگیم فایده نداره. امروز تو این تاپیک فهمیدم صرفا بعضیا فقط ظاهرشون امروزیه و متمدنه.افکا ...

واقعا 

همینجوریش حیوون آزاری زیاد هست این افکار پوسیده و مسخره بدترش میکنه

والا خارجیا تو خونشون انواع و اقسام حیوانات دارن همشونم کم کم چهارتا بچه رو دارن 

راه به راهم حامله میشن میرن کورتاژ میکنن 😅 بعد ما میگیم موی گربه نازایی میاره

موی گربه اونوقت الودگیش چیه من نمیدونم

والا موی انسان چندش اورتره و کثیف تر 

ما چرا فکر میکنیم حیوونا نجسن ما انسانها تمیز 

والا اونا از ما تمیزترن

گربه ها که انقدر وسواس دارن بیشترین زمانشون صرف پاک کردن خودشون میکنن ده سالم حمون نرن مثل گلن 

ما دو روز حموم نریم کپک زدیم 🤣🤣🤣

منم الان خیلی یاله گربه و سگ دارم آزمایشم دادم مشکلیم ندارم 

چه از لحاظ باروری چه توکسوپلاسموز

تمام دست و پاهام و صبح تا شب گاز میگیرن  لیس میزنن چنگ میندازن مریضم نشدم 

خیلی موجودات پاک و معصوم و نجیبین

گربه که خیلی هم تازه از سگ بهتره ولی مردم برعکسشو فکر میکنن میگن بی چشم و رو و فلان و ... 

انقدر اینا ماهن که من جونمو فداشون میکنم چون لیاقتشون از انسان بیشتره 

خواهش میکنم عزیزم منم مخالف زندانی کردن حیواناتم ولی اگر مثل کشورای دیگه مردم به حیوانات خیابونی رس ...

عزیزم چطوری عادتشون دادی که برن بیرون و برگردن؟ مال منم خیلی دوست داره بره بیرون ولی فقط از درخت میتونه بالا بره .تو کوچه مون و بیشتر حیاطام  درخت نیست.میترسم بیفته تو حیاط مردم .یا نفهمم کجاست یا نذارن برم بیارمش.به نظرت چطوری از دیوار بالا پریدنو یادش زدم؟ دلم میخواد بره بازی کنه برای غذا و خواب بیاد

عزیزم چطوری عادتشون دادی که برن بیرون و برگردن؟ مال منم خیلی دوست داره بره بیرون ولی فقط از درخت میت ...

بزرگ بشه خودش یاد میگیره بالا بره 

ولی هر چی زودتر تمرین کنی باهاش پریدن رو بهتره

من بعضی گربه هام ترسو هستن دیر بردمشون بیرون میرن بالا نمیتونن بیان پایین هی صدا میکنن یکی منو بیاره پایین 🤣🤣

درخت داریم‌حیاطمون

میز و صندلی و چیدمان حیاط رو هم جوری گذاشتم از روش بتونن بپرن 

بعضیاشون کوچه بلدن برن بعضیا نه

بعصیارو هم راه رفتنشونرو میبندم که نرن چون کوچکن براشون خطر داره کوچه خیابون 

ولی اصولا خودشون یاد میگیرن

اون یکی گربه هام که نی نی داشتنتو بچگی با بچه ها تمرین میکردن 

بهترین حالتش اینه تو سن کم پریدن رو یاد بگیرن

درضمن حتما عقیمش کن اگر بیرون میره

تو خونه هم باشه تو دوره فحلی دیوونت میکنه انقدر ناله میکنه حیوون خودشم اذیت میشه 

از سرطان هم پیشگیری میکنی 

جفت گیری با گربه های بیرون خطر مریضی رو هم بیشتر میکنه

پسر اکر عقیم نشه یه روزی میره دیگه نمیاد 

ولی دختر کمتر پیش میاد بره

البته من بعضی دخترام رفتن دیگه نیومدن (امیدوارم سالم باشن ) معمولا نزدیک بهار میرن

ولی اگر بهت وابسته باشن کمتر پیش میاد دختر بذاره بره 

اگر فقط همون یدونه پیشی رو داری تو حیاط براش امکانات درست کن بازی کنه 

بعضی پیشیا مثل برا تو فقط از درخت بلدن دیوارایی که سنگ باشه لیز میخورن نمیتونن برن دیوار سیمانی رو خوب میتونن برن فقط

فعلا نذار کوچه بره ممکنه نتونه بیاد 

سنش چقدره ؟ 

بزرگ بشه خودش یاد میگیره بالا بره  ولی هر چی زودتر تمرین کنی باهاش پریدن رو بهتره من بعضی گرب ...

هشت ماهشه. و وحشتناک کنجکاو و اهل خطر .به خاطر گرفتن یه مگس از پشت بوم پرید پایین فکش شکست.چون اپارتمانیم .زیاد تو حیاط‌باشه همسایه هامون که از گربه می ترسه غر میزنه. میخوام عقیمش کنم ،ولی میترسم ضعیف و کتک خور بشه.تا حالا گربه نر عقیم کردید؟ چه فرقی کرده رفتاراش؟

هشت ماهشه. و وحشتناک کنجکاو و اهل خطر .به خاطر گرفتن یه مگس از پشت بوم پرید پایین فکش شکست.چون اپارت ...

اگر داخل آپارتماتی حتما عقیم کن 

و بیرونم زیاد نذار بره چون بلد نیست دفاع کردن رو 

همسایه ها هم که ناراحت میشن