2777
2789

سلام.من هفت ماه پیش یه گربه پیدا کردم که عفونت شدید انگلی داشت و فکشم شکسته بود.اسهال و استفراغ شدید بود.بهش نمیرسیدم از بین میرفت.یه ماهش بود.اوردم خونه و دو ماه تموم هر روز دو بار میبردم سرم و امپول میزدم تا عفونتش خوب شه.بعدم که قوی تر شد بردم فکشو جراحی کردم.خیلی سختی و درد کشید تو این مدت.منم همینطور. الان هشت ماهشه و خدا رو شکر خوب شده.اما به شدت به هم وابسته شدیم.جز من تو این دنیا کسی رو نداره.وچون فکش ضعیفه و بینی شم شکسته بوده بویاییش ضعیفه.تنهایی مطمینم نمیتونه زندگی کنه.الان من دو ماهه باردارم وخانواده شوهرم گیر دادن بچه اومد باید گربه بره.من از پس همچین کاری برنمیام.تا جون دارم باهاشون میجنگم که از من جداش نکنن. نامردیه تنهاش بزارم.کیا هر دو شو باهم داشتن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اکثر ادما سگ و گربه دارن بچه رو هم دارن،،وای خب از نظر بهداشتیب نظرم مناسب نیس گاهی حیوونا بیماری هایی میگیرن ک ب ادم قابل انتقال،،،خصوصا نوزاد

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
وای من فوبیای گربه دارم در حد مرگ

من مرغ😑

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

من باردار بودم هم خودم داشتم هم مادرم،هیچ مشکلی هم نداشتم،اینهمه مدته خونست پس مشکلی نداره عزززیزم،گربه وقتی تو خونه میاد و اهلی میشه گذاشتنش بیرون مساوی با مرگشه،اینجوری عذاب وجدان میگیری عزیزم

بگو اکثر ادما سگ و گربه دارن بچه رو هم دارن،،وای خب از نظر بهداشتیب نظرم مناسب نیس گاهی حیوونا بیمار ...

واکسن زده و ضد انگلشم میدم مرتب.غذام فقط خونگی میخوره