2777
2789

برا جواب دادن بیشتر به چه چیزایی فکر میکنید ؟

چجوری تصمیم نهایی میگیرید و یِ دل میشید ؟

اگه دو دل باشید چیکار میکنید ؟

فک میکنم در این صورت تمایل به جواب منفی بیشتره ،چون ادامه وضعیت قبلیِ ،اما جواب مثبت وضعیت جدیدیِ 

اینکه میگن مثلا متاهلا که شوهرمون اومد خواستگاری انگار دهنمون بسته شد و همه چی جور شد و ... انگار قسمت بود و اینجوریِ ؟برا شما هم اینجوری بود؟

واقعا ازدواج تصمیم سخت و مهمیه 

انشاالله خدا به همه کمک کنه و همه جوونا خوشبخت بشن🌱

پیشاپیش ممنون از نظرات و مشارکت تون🙏🌹

من فقط جواب رد میدم

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا نمیتونستم ب جواب مثبت فکر کنم میترسیدم ،،ولی سر شوهرم بمعنای واقعی دهنم بسته شد

آخ از این ترس ،واقعا هم ترس داره یکم تصمیم به این مهمی و سختِ 

👍پس اینجوری هست

آخ از این ترس ،واقعا هم ترس داره یکم تصمیم به این مهمی و سختِ  👍پس اینجوری هست

تا مامانم اینا میگفتن خوبه پسره یعنی احساس ک میکردم یعنی شوهر کن ی کولی بازی درمیوردم ،چقدر فنا بودم ،سر شوهرم فقط نگاه کردم 

عزیزم قبل ازینکه اصلا طرف رو ببینی ببین شرایط ظاهری مالی تحصیلات سو سابقه و اینجور مواردی که نیاز به کانتکت با طرف مقابلت نداره بهم میخوره بعدش دیگه وارد مباحث اخلاق و رفتار خودش و خانواده و مسائل تحقیقات و اینجور چیزا میشه . ظاهرشم نمیگم خیلی خوب باشه ولی در نگاه اول به دلت بشینه و هم سطح باشید از هر نظر بهتره 

تا مامانم اینا میگفتن خوبه پسره یعنی احساس ک میکردم یعنی شوهر کن ی کولی بازی درمیوردم ،چقدر فنا بودم ...

👍😅میفهمم،انگار آدم احساس ناامنی میکنه اصن😂

یعنی بقیه رو ندیدین؟