2777
2789
عنوان

رفتار درست با همچین همسایه ای چیه

293 بازدید | 21 پست

خونه بغلیمونه 

دعوا و سرصدای بچش تو خونه هیچی خونه خودشه هرکاری بخواد میکنه چهار دیواری اختیاری 

ولی ساعت دو شب سه شب تو کوچه میان بلند بلند حرف میزنن میخندن هرشب بدون استثنا .

تو کوچه دعوا میگیرن

بعد مهمون داره در خونه رو نمی‌بنده تا دم صبح بلند بلند حرف میزنن میخندن 

صدا همه میاد تو خونه ما 

چیکار کنیم یکبار محترمانه گفتیم گوش ندادن از طرفی 

ما چند وقت دیگه میخوایم بریم از این خونه 

هعی میگم چیزی نگم ولی واقعا اعصاب خورد کنه

ویلایی خونمون

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀>🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به چهارزبان🩰🍓🎀>🇧🇷🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای هنوز ویلاییه اینقد صداشون توی خونتونه من فک میکردم ویلاییه ها در آرامشن انگار هیچکس از همسایه بد ...

پوفف خونه ها خیلی بد ساخته 🤧

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀>🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به چهارزبان🩰🍓🎀>🇧🇷🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ           

گوش زد کنبگو جرمه

یکبار گفتیم گوش نداد زمستون بود

گفتیم میشه تو کوچه اینکارو نکنید من مدرسه میرم

یکبار گفتیم گوش نداد زمستون بودگفتیم میشه تو کوچه اینکارو نکنید من مدرسه میرم

اگه شکایت کنی چی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فکر کنم همسایتون هم تو تاپیکتونه

اره فکر کنم 😂😂

وایی ساکت شدن 😂🤧

ارامششون از بین رفته، فضولیه چی؟😐 یه چیزی یاد گرفتیم فارغ از کاربردش فقط مطرحش میکنیم😐

دقیقااا