2777
2789
عنوان

مادر شوهر بدجنس

602 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها 

مادر شوهرم جلوی من همش از اون یکی عروسش تعریف میکنه حالا همه میدونن که چشم دیدن اونم نداره ها ولی واسه اینکه حرص منو در بیاره همش ازش تعریف میکنه 

بعدشم به من میگه از راه که میای خودت باید بپزی و بشوری واسه حمالی میگه اینجا خونه خودته ولی واسه چیزای دیگه محل سگ نمیزاره 

میخاد با تعریف از اون عروس تورو باهاش بد کنه. توهم در عوض با جاری حال اونو بگیر

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از اول سفت بگیر بعدا به شدت پشیمون میشی.به منم میگفت خونه خودت و فلان و هر وقت میرفتم خونمون یه بهونه می آورد که نباشه من آشپزی کنم بعدا چشم باز کردم دیدم شده وظیفم.دیگه نرفتم خونشون هر وقت رفتم گفتم غذا خوردم دیگه مجبور شد خودش بپزه و منم گاهی کمکش میکنم

ببین از اول سفت بگیر بعدا به شدت پشیمون میشی.به منم میگفت خونه خودت و فلان و هر وقت میرفتم خونمون یه ...

بخدا همش 2دقیقه بود رسیده بودیم میگفت نگاه کن به جاریت کارکردن ازش یاد بگیر یه لقمه نون پنیری که گزاشت جلوم تو گلوم گیر کرد که اونمالبته خودش نزاشت خودم گزاشتم

بخدا همش 2دقیقه بود رسیده بودیم میگفت نگاه کن به جاریت کارکردن ازش یاد بگیر یه لقمه نون پنیری که گزا ...

ببین اول سعی کن کاملا خونسردیتو حفظ کنی و بعدم با احترام جوابشو بده .مثل من نباش من اصلا جواب نمی دادم ۵سال تمام.اونا هم فکر میکردم من ناراحت نمیشم و هر سری بدتر از سری قبل.ولی الان که با احترام جواب میدم دیگه حد خودشونو میدونن.توام می گفتی هر کسی یه جوری مامان جان قرار نیست همه مثل هم باشن.من علاقه ای به آشپزی ندارم

ببین از اول سفت بگیر بعدا به شدت پشیمون میشی.به منم میگفت خونه خودت و فلان و هر وقت میرفتم خونمون یه ...

دخترای خودش میشینن رو مبل من باید کار کنم اگرم بگیم ما مهم نیم میگن مهمون چیه اینجا خونه خودت تونه اگر اینطوره چرا وقتی اون میاد دست  ب سیاه و سفید نمیزنه

بخدا همش 2دقیقه بود رسیده بودیم میگفت نگاه کن به جاریت کارکردن ازش یاد بگیر یه لقمه نون پنیری که گزاشت جلوم تو گلوم گیر کرد که اونمالبته خودش نزاشت خودم گزاشتم

ببین اول سعی کن کاملا خونسردیتو حفظ کنی و بعدم با احترام جوابشو بده .مثل من نباش من اصلا جواب نمی دا ...

اینو بگم میگه غلط کردی شوهر کردی میخای پسرمو بکشی از گرسنگی 

اینو بگم میگه غلط کردی شوهر کردی میخای پسرمو بکشی از گرسنگی 

وای خدا چه اعجوبه ای.خب به شوهرت بگو

ببین باید سیاست داشته باشی اینجوری همش توسری خور میشی و شانت میاد پایین.اگه میتونی از مشاور کمک بگیر