2777
2789
عنوان

مادر شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 24 پست
خب منم دل دارم چرا همش ناراحتم میکنه بعدشم وقتی شوهرم بد خلقی میکنه میگه ب شوهره بگو زنتو از چشم نند ...

عزیزم بازم تو جاری داری من جاری ندارم مادرشوهرم کسایی میاره وسط که درشرایط عادی هزار جور پشتشون میگه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم برو بزار بفهمه از طرز حرف زدنش ناراحتی ....بزار با جاریت خوش باشه تو محل سگ نده .اینقد نرو که برا ...

منم با وجود همه احترامی که واسشون قایل بودم انقد حرفاشون واسم سنگین بود با اینکه همسایه ایم ماهی یبار میرم، فقط یساعت میشینم پامیشم، الان خودشون متوجه شدن حساب کار دستشون اومده

هیچوقتم غیبتشونو پیش شوهرم نکردم، واسه همین شوهرم میدونه اگه دلخورم حتما یچیزی هست

تو چنین خوب چرایی...
وای خدا چه اعجوبه ای.خب به شوهرت بگو ببین باید سیاست داشته باشی اینجوری همش توسری خور میشی و شانت م ...

بخدا اونروز سر یه موضوعی ک هیچ ربطی ب من نداشت با شوهرم بحثش شد منو کشوند کنار گفت برو ب شوهرت بگو رفتارت ودرست کن وگرن زنت از چشم میفته

واقعاعجیبه خونه هرکسی میره ادم مادر ومادرشوهرک دیگ بدتر همه بایدکمک کنن دفعه بعد ب خواهرشوهروجاریتم بگو کمک کنن ی نفر نوکر همه ک نی درضمن مادرشوهرنوکر بقیه نی ک کارکنه همه باید کمک کنن توام اونارو بکش تواشپزخونه دقیقا من برعکس توام چون مجردم توخونه هرکسی میاد کارا همه رو دوش منه زن داداشایااجیم میشینن من بدبخت با هزارخستگی برم چایی بدم واقعاسخته باید ب فکرچاره بود 

اعصاب خودتو واسه چ چیزایی خورد میکنی ب خدا اگه بدونی مامان من با من چ رفتارایی میکنه چ توقعی از مادر ...

مادر هرچی بگه آخرش مادره مادر خودم بهم چیزی بگه ناراحت میشم ولی مادر شوهر فرق میکنه 

واقعاعجیبه خونه هرکسی میره ادم مادر ومادرشوهرک دیگ بدتر همه بایدکمک کنن دفعه بعد ب خواهرشوهروجاریتم ...

بحث کمک نیست 

من هرجایی برم ب میزبان کمک میکنم ولی این میگه خودت پاشو بپز ما بخوریم 

بحث کمک نیست  من هرجایی برم ب میزبان کمک میکنم ولی این میگه خودت پاشو بپز ما بخوریم

میدونم کلی گفتم گلم میگم ک بقیروهم بکش اشپزخونه خودت تنهابودی هم بگو مادرجون من کمک میکنم درحدتوانم زیادم نرو شاید زیادمیری ولی درکل درحدتوانت کمک کن بقیه بشینن ی نفرربپزه بشوره ک نمیشه این ک واقعانشدمهمونی زیربار طلم نرو

بخدا اونروز سر یه موضوعی ک هیچ ربطی ب من نداشت با شوهرم بحثش شد منو کشوند کنار گفت برو ب شوهرت بگو ر ...

چه آدمیه

فقط باید با شوهرت خوب باشی اصلا جلو اونا با هم بحث نکنید یا نشون ترین مشکلی دارین کلا بگو بخند داشته باش با شوهرت