2777
2789
عنوان

گرفتن گواهی بکارت قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6602 بازدید | 232 پست
2 سال پیش عروسی کردم خواهر شوهرم  روز پاتختی گف.کاش دسمالتو میدادی مامانت ب مامانم نشون میداد. ...

اگه عروس و داماد جواب بدن هیچکی هیچی نمیگه  

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا که دو طرفه نیست پس این حرفایی که زدی منطقی نبود

حتما علتی داشته که از قدیم رسمه دختر رو ببرن

نمیشه پسر رو تشخیص داد قطعا اگه میشد پسر رو هم میبردن

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
واقعا روتون میشه صحبت کنید راجب این چیزا با مادرتون؟؟؟ من تازه فهمیدم بکا... چی هست از دوستام ...

اتفاقا خیلی مهمه حرف بزنی .با مادرت رک باش و موضع خودتو مشخص کن که قراره بذی معاینه یا نه...

چند سالته؟

برای رسیدنم به شهاب و برگشتنش دعا کنین
اتفاقا خیلی مهمه حرف بزنی .با مادرت رک باش و موضع خودتو مشخص کن که قراره بذی معاینه یا نه... چند سا ...

من یک ماه دیگه ۱۶ سالم میشه دوستام راجبش حرف زدن منم چون تازه فهمیدم کلا این چیزا رو اصلا از ازدواج و همه چی میترسم دچار وحشت شدم یکم هم حساس شدم و یه عالمه هم سوال تو ذهنم از طرفی هم خجالت میکشم از مادرم بپرسم

من یک ماه دیگه ۱۶ سالم میشه دوستام راجبش حرف زدن منم چون تازه فهمیدم کلا این چیزا رو اصلا از ازدواج ...

خب از اینترنت تحقیق کن.وقتی به سن ازدواج برسی اون موقع با مادرت مودبانه حرف بزن.

برای رسیدنم به شهاب و برگشتنش دعا کنین
حالا خانوما اگه شما مرد بودین دوست داشتین همسرتون پاک باشه یا بگین تو گذشته هر کاری کرده به خودش مرب ...

اگه مرد بودم دوست نداشتم یه نفر دیگه پاکی همسرم رو برام تایید کنه

حالا اینکه این پاکی آیا واقعا قابل اتکا هست به کنار 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

علتش عقب ماندگی و بی فرهنگی بوده  اتفاقا پسر رو هم میشه تشخیص داد

در کل هر دو طرف پاکی میخوان ولی متاسفانه واسه دخترا این فرهنگ جا افتاده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
اگه مرد بودم دوست نداشتم یه نفر دیگه پاکی همسرم رو برام تایید کنه حالا اینکه این پاکی آیا واقعا قاب ...

بله این در صورتی هست که طرفت رو بشناسی

مگه با آدمی که نمیشناسیم ازدواج میکنیم 

بله میشه ازدواج سنتی

البته هستند کسایی که چندسال دوستن ولی به شناخت کافی نمیرسن

قضاوت نکنید، آدمای بسیار محترم و متمدنی دیدم که کارشون به طلاق کشیده، هر زندگی ممکنه به بن بست برسه ...

درسته ممکنه طلاق بگیرن ولی هیچ مرد متشخص و غیرتمندی بعد طلاق به خانمش تهمت ه.ر.ز.ه بودن نمیزنه که بخواد نیازی به گواهی باشه

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..