2777
2789
عنوان

گرفتن گواهی بکارت قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6605 بازدید | 232 پست
میفهمم ولی انتخاب درست و به جا با یه انسان متمدن و متشخص و خانواده دار به طلاق و اونجاها نمیکشه

قضاوت نکنید، آدمای بسیار محترم و متمدنی دیدم که کارشون به طلاق کشیده، هر زندگی ممکنه به بن بست برسه متاسفانه

خدارو شکر من از همسرم و خونوادشون مخصوصا مادرهمسرم بجز خوبی چیزی ندیدم تو این هفت سال🌸🌸 

ولی قرار نیست بخاطر خوبی ایشون، من از حقوق خودم بگذرم...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

[QUOTE=194757972]اون موقع که دوستام عقد کردن گفتن میخوان منم مجردم ولی الان یه خانومه گفت واسه ۵ سال پیش بود الان دیگ ...[/QUOTE

من تازه فهمیدم بکا... چی هست از دوستام شنیدم که راجب پرده و این چیزا حرف میزنن و راستش قبلا راجبش چیزی نمی‌دونستم چند ماهه  فهمیدم ولی روم نمیشه با مامانم حرف بزنم بیشتر توضیح بده آخه خیلی هم حساس شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خانوادش قطع رابطه ام...حالم از همشون بهم میخوره

حق داری والا من بودم کلا بهم میزدم همه چیو خوبه تو به قطع رابطه راضی شدی خیلی توهین بدیه مخصوصا که یهو بی خبر بردنت انگار که میخاستن مچ بگیرن

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم
صلوات بابت حاجتم زیاد گفتم  گبتم بایه تیر دو نشون بزنم هم گناهم پاک بشه باصلوات هم اینکه ب خاطر ...

عزیز دلم  خدا خیلی بزرگه  درسته  که  نمیبینیم و نمیدونیم‌ که  عایا توبمون قبول شده یا نه  .ولی خدا خودش گفته  هرکی که توبه کنه میبخشه  .ی ایه ام داریم که خداب پیامبر میگه هرکسی توبه کنه  و تو رو واسطه قرار بده بین منو خودش  (یعنی توسل کنه )من گناهش و میبخشم  .

خدا که خلف وعده نمیکنه  وقتی گفته میبخشم یعنی میبخشه من خودم ادم  خیلی گنه کاریم  ولی اول و اخر درخونه خدا و ایمه ام میگم  هرچقدم گناهام زیاد باشن  از کرم و بخشش شما زیاد نیستن  ناامید نشو  ناامیدی از رحمت و بخشش خدا خودش  گناهه  ان شالله که  حاجتتون ب خیرو عافیت براورده بشه

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

من و مامانم خودمون رفتیم روزی که رفتیم خرید عقد من شوهرم باهم بودیم من چندباری دم مطب زنان وایسادم به شوهرم گفتم بریم نامه بگیرم خندید گفت من لازم ندارم خانواده شوهرم خدایی چیزی نگفتن ولی من و مامانم رفتیم و گرفتیم

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 
بچه هاا کسی گناه کبیره انجام داده ک بعدش پشیمون بشه و توبه کنه و و دعا کنه دعاش مستجاب بشه؟ کسی تجرب ...

اره من😭خدا ازم بگذره. خیلی پشیمونم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
ممنون از حرفات واقعا دلم گرم شد 😍😘مرسی گلم 🥺😘😍

دلت گرم خدا باشه عزیزم  همینکه توفیق توبه پیدا کنه ادم یعنی خدا دوسش داره و خواسته پاک بشه   خدادوستون داره شک نکنید . التماس دعا

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
ولی تو دوستای من هر کی رفته واسه عقد اون گواهی رو هم خواستن.

اونی که شما میگی آزمایش عرو و داماد خانم نه گوهای بکارت!

واقعا کجا اینارو میگن بهتون!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

حالا ماجرای ما برعکس بود خانواده عروسمون بزور زنگ زدن چند بار که بیاید ببرینش برای گواهی ماهم نبردیم اصلا توهین میدونیم اینو همه تو خونمون ناراحت بودن که چرا هی  این حرفو تکرار میکنن

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑            
ولشون کن زن عموی من میگه زندایی شوهرم  بهم گف اگه دستمال نداشته باشی صبح به همه میگریم وبا خوار ...

2 سال پیش عروسی کردم خواهر شوهرم  روز پاتختی گف.کاش دسمالتو میدادی مامانت ب مامانم نشون میداد. گفتم تو کدوم دوران زندگی میکنی؟ الان کی ازین کارا میکنه؟ من حتی ب مامان خودمم نشون نمیدم چ برسه ب مامان تو. کامل دهنشو بست

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75