2777
2789
عنوان

گرفتن گواهی بکارت قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6602 بازدید | 232 پست
مگ شما بچه بزرگ دارین؟ 😕😕😕😕

😁😁😁بله

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارین به عهده خود دختر زور نکنین گناه دارن مگه لوازم خانگین که تست قبل خرید داشته باشن؟

حداقل برا دونستن نوعش بد نیست 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
😁😁😁بله

فک کردم بچه هاتون کوچیکن 😃😃😃😃😁😁

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

اره به خدا  دور از جون شما منم خریت کردم دخترم گفت نمیخواد من هم نبردم یعنی یه استرسی کشیدم تا ...

شما دختر دارید اونم بزرگ 😐😐😐😐من فکر میکردم شما سه تا پسر کوچولو دارید 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

مادرشوهر منم قبل عقد زنگ زد گفت ببریم دکتر منم مخالفت کردم ولی مامانم و دخترخالم گفتن برو اونوقت فکر میکنن ایرادی داری با مامان و مادرشوهرم رفتیم خیلی بیشخصین ما زن داداشمو نبردیم خودش به داداشم گفت تو عقد رفتن

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

هیبیا رسم دارن عب نداره بابا منم بره عروسام دراینده میخام😊

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

حالا خانوما اگه شما مرد بودین دوست داشتین همسرتون پاک باشه یا بگین تو گذشته هر کاری کرده به خودش مربوطه

یا دوست دارین داداشتون یا پسرتون با کسی ازدواج کنخ که قبلا خیلی راحت با مردا رابطه داشته؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
شما دختر دارید اونم بزرگ 😐😐😐😐من فکر میکردم شما سه تا پسر کوچولو دارید 

😅😅پسر یه دونه دارم

دختر ۳تا😊

دختر اولیم دیگه ۱۹ سالشه دختر دومم ۱۵ پسرم ۱۲و نیم دختر اخری ۲سال ونیم

حالا خانوما اگه شما مرد بودین دوست داشتین همسرتون پاک باشه یا بگین تو گذشته هر کاری کرده به خودش مرب ...

حالا تو دوست داری دخترت زن مردی بشه که قبلا با صد تا زن خراب بوده ؟

یا خودت دوست داری زن مردی بشی که قبل تو با صد تا دختر رابطه داشته؟؟؟

شوهرت و داماد و شوهر خواهرت رو میبری معاینه که پاکیش ثابت بشه؟؟

هیبیا رسم دارن عب نداره بابا منم بره عروسام دراینده میخام😊

چه جالب فقط ۱۶ سالته و در مورد عروس آینده همچین نظری میدی و جالب تر اینکه خودت تو تاپیکت نگران پرده بکارتت بودی ولی از عروسی گواهی میخوای🤣🤣🤣

حالا تو دوست داری دخترت زن مردی بشه که قبلا با صد تا زن خراب بوده ؟ یا خودت دوست داری زن مردی بشی ک ...

نه دوست ندارم هر چیزی باید دو طرفه باشه

😅😅پسر یه دونه دارم دختر ۳تا😊 دختر اولیم دیگه ۱۹ سالشه دختر دومم ۱۵ پسرم ۱۲و نیم دختر اخری ۲سال ...

خدا حفظشون کنه من انگاری اشتباه متوجه شده بودم😅😅😅😅😅

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍