2777
2789
عنوان

خدایی فاز آقایون چیع...

374 بازدید | 18 پست

من نفهمیدم این همتی جون ببخشید جناب آقای همتی جون😂😂😂چی میگه فازش چیع فازا مازا مهرعلیزاده چی میگه به کی کار دارن آخع😣😐😟😟😟😟

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤

اوه دوس داری بترکی؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانی محدعلی جون ترکیدنت گلباران

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

ریز و سوسکی اومدی تاپیک سیاسی بزنی ولی فایده نداره گل😂🌹

قفل کن تا نترکیدی...

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
فقط انشایی که چند دقیقه پیش داشت خونده میشد😂 حتی از روشم درست نمی تونست بخونههه😨

😂😂😂

دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi           اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕
منظور از ترکیدن چیه؟🤔 همه تون میگید

لغو کاربری. خداحافظی با کاربری‌ت👋🏼👋🏼👋🏼😂😂

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛