2777
2789
عنوان

کیا مثل من هیچ دوستی ندارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست

واااااای من خدا شاهده 

بی هیچ چیزی

به عنوان کسی که دوست زیاد داشت 

میخوام بگم الان از دستشون میخوام فرار کنم ولی نمیتونم سخته منتظرم تابستون شه سیمکارت عوض کنم

دوست بههههههههههههههههه هیچچچچچچچ دردیبیی نمیخورهه

فقط

فقط

فقط

فقط

خانواده!!

خداشاهده یه اتو میگیره ازت حتی کوچیک و ناچیز 

شده حتی سراون متلک بندازه 

حالا

الان میره خراب بازی میگه با منه در صورتی که منو مبینه جواب سلامم به زور میده!!!! و خانوداشم از اونان که میگن بچه من هیچی بلد نیست من به خودم میرسم خیلی کم ولی خب همونو هم بهونه مبینی کردن خراب بازیاشو ریحتن سرم من خراب شم

تا فرد درست و خوبو  مومنی پیدا نکردی

اصلا

نمیخوام اشتباهمو بیاد سر تو

رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️
واااااای من خدا شاهده  بی هیچ چیزی به عنوان کسی که دوست زیاد داشت  میخوام بگم الان از د ...

درسته بعضی دوستی ها مایه ی عذابع فقط ولی مثلا توی دانشگاه و خوابگاه خیلی بده تنها باشی.خونواده همکه مامان و بابام با دوستاشون میرن بیرون بیشتر وقتا من تنها توی خونم  وقتیم اعتراض دارم مامانم میگه خب با دوستات برو بیرون بگرد بعدشم میخنده که هیچ دوستی نداری😢 

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙁🙁میخوای توییتر هم تصرف کن😂 من شیش ساله با دو سه نفر دوستم هی میخوام ارتباط رو کم کنم نمیشه دوس ...

ببین جاهایی که رفت و امد میکنی احتمال دوست پیدا کردن چقدره؟ من اکثرا کتابخونه و باغ کتاب و باغ کتاب بودن. و بنظرم هرطور باشی دوستی شبیه خودت گیر میاد

تو کرونا و گرونی خوشبحالت که دوست داری بری بیرون بگردی😂

درسته بعضی دوستی ها مایه ی عذابع فقط ولی مثلا توی دانشگاه و خوابگاه خیلی بده تنها باشی.خونواده همکه ...

اگه برات مقدور هست

بیرون کلاس برو 

هرچی 

ورزش 

هنر

زبان.............یا حتی کار کن با ادما اول بخواب دوست پیدا کنی ارتباط عمومیتو ببر بالا یواش یواش

رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️
واااااای من خدا شاهده  بی هیچ چیزی به عنوان کسی که دوست زیاد داشت  میخوام بگم الان از د ...

اعع منم دقیقا.بخاطر یه پسری ک اومد خواستگاریم و خونوادم قبول نکردن مامانم خیلی عذاب کشید شبو روزش گریه شده بود میگف داری خودتو بدبخت میکنی من اون‌موقع گرم بودم‌متوجه نمیشدم پیش خونواده دوستم گفتم مامانم باعث همه مشکلاتمه ولی الان با اتو هایی ک ازم گرفتن فقط زندگیمو خراب کردن.هیشکی خونواده نمیشه

اعع منم دقیقا.بخاطر یه پسری ک اومد خواستگاریم و خونوادم قبول نکردن مامانم خیلی عذاب کشید شبو روزش گر ...

منم اون خریتو کردم و آتو گرفتن ازم 

یعنی خوده خرم دادم......!!!!

واسه همینم در به درررر دنبال سوره حفظ ابرو تظمینیم

قربون مامانم بشم چقدر میگفت....🙃نکن ولی....

منم اون خریتو کردم و آتو گرفتن ازم  یعنی خوده خرم دادم......!!!! واسه همینم در به درررر دنبال ...

وقتی میفهمیم خونواده صلاحمونو میخوان که دیگه دیره یا وقتمونو تلف کردیم یا آبرومونو☹☹