2777
2789
عنوان

خواهشا خانماي كه ازدواج كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 149 پست
همين خونه باعث ميشه ليز شه ولي خب در كل رابطه نداشتم بعدش  دروغ نگم فقط خود ارضايي

یه چیزی رو راست حسینی بگم مردا وقتی مست میشن به هیچ چیز فکر نمیکنن جز اون کار فقط براسون مهمه به اون لذته برسن حالا تو لیز باش خشک باش خون بیاد نیاد.فقط براش مهم اون ارگاسمه هستش 

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که حرامه اندر حرامه رابطه در پریودی بعدم من که قبل ازدواج هیچ رابطه ای نداشتم با اولین رابطه اصلا خونریزی نداشتم شوهرمم هیچی نگفت حتی یبارم به روم نیورد چون بهم اطمینان کامل داشت شمام اصلا بش نگو یک دوما اعتمادشو جلب کن کامل تا وقتی خواست و چیزی ندید به روت نیاره

همين خونه باعث ميشه ليز شه ولي خب در كل رابطه نداشتم بعدش  دروغ نگم فقط خود ارضايي

الان چند سالته کی شبه زفافته ؟

پرده بکارت  از دست دادن باعث گشادی نمیشه رابطه مکرر باعثش میشه یا زایمان و اینوچیزا  کاش میشد به همسرت بگی اینطوری خیالت راحت بود ولز برات دعا میکنم که چیزی نفهمه 

پسر عسلم رهام مامان

روز اول خونريزيم كمه اينجورم نيست كه هر روز پيشم باشه كه بخاد بفهمه

خوب ديگه اگه خونت  كمه كه مشكلي نيست همين كار بكن 

ببين شياف باكرگي هم هست قبل رابطه نيم ساعت قبلش تو واژن ميزارن از اونم ميتوني بخري داروخونه

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم 

اسی میتونی روزای آخر پریودت هم داشته باشی که فقط آلتش خونی میشه .  بعد اینکه هم کارشو کرد یکم ازت خون میاد  مثل موقع بکارت میشه . به نظرم آخرای پریودت باشه خیلی بهتره

در حال به روز رسانی .....
شب زفافت کی هست ؟

نه خب اگ پریود باشی طبیعی جلوه میده فقط گاهی اوقات خون نمیاد سر پریودیقبل رابطه چیزای گرمی و مقوی بخور که خونت روان شه 

پسر عسلم رهام مامان

اسی میتونی روزای آخر پریودت هم داشته باشی که فقط آلتش خونی میشه .  بعد اینکه هم کارشو کرد یکم ا ...

بزارم روزاي اخر ميفهمه پريود شدم 

الان چيزي نگفتم نميفهمه

اخه رو تاريخ اصلي پريوديم پريود نشدم 

١٠ روز زودتر شدم

اسی شوهرت اگه همه کاره باشه میفهمه،خون بکارت فرق داره با خون پریود،به نظر من اگه میتونستی از دکتر نامه بگیری که پرده ات از اون مدلای بدون خونریزیه بهتر بود،اون زمان که بهت تجاوز شد دکتر رفتی؟