همين خونه باعث ميشه ليز شه ولي خب در كل رابطه نداشتم بعدش دروغ نگم فقط خود ارضايي
یه چیزی رو راست حسینی بگم مردا وقتی مست میشن به هیچ چیز فکر نمیکنن جز اون کار فقط براسون مهمه به اون لذته برسن حالا تو لیز باش خشک باش خون بیاد نیاد.فقط براش مهم اون ارگاسمه هستش
عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
اولا که حرامه اندر حرامه رابطه در پریودی بعدم من که قبل ازدواج هیچ رابطه ای نداشتم با اولین رابطه اصلا خونریزی نداشتم شوهرمم هیچی نگفت حتی یبارم به روم نیورد چون بهم اطمینان کامل داشت شمام اصلا بش نگو یک دوما اعتمادشو جلب کن کامل تا وقتی خواست و چیزی ندید به روت نیاره
همين خونه باعث ميشه ليز شه ولي خب در كل رابطه نداشتم بعدش دروغ نگم فقط خود ارضايي
الان چند سالته کی شبه زفافته ؟
پرده بکارت از دست دادن باعث گشادی نمیشه رابطه مکرر باعثش میشه یا زایمان و اینوچیزا کاش میشد به همسرت بگی اینطوری خیالت راحت بود ولز برات دعا میکنم که چیزی نفهمه
اسی میتونی روزای آخر پریودت هم داشته باشی که فقط آلتش خونی میشه . بعد اینکه هم کارشو کرد یکم ازت خون میاد مثل موقع بکارت میشه . به نظرم آخرای پریودت باشه خیلی بهتره
اسی شوهرت اگه همه کاره باشه میفهمه،خون بکارت فرق داره با خون پریود،به نظر من اگه میتونستی از دکتر نامه بگیری که پرده ات از اون مدلای بدون خونریزیه بهتر بود،اون زمان که بهت تجاوز شد دکتر رفتی؟