2777
2789
عنوان

خواهشا خانماي كه ازدواج كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن واالا روز اول پریودی خون در حد آبشاره مگ میشه خون پرده این همه باشه

من خون پرده بکارتم در حد سه روز بود در حدی که دکتر رفتم وحشتناک بود 

پسر عسلم رهام مامان

نه!

برو بدوز خب

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ببخشيد من خونريزيم كلا ٤روزس ولي وقتي بهم تحاوز شد ١٤ روز خون ميومد

کی بهت تجاوز کرد😮

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من خون پرده بکارتم در حد سه روز بود در حدی که دکتر رفتم وحشتناک بود 

همه میگفتن خونه پریودی میگفتم من ۱۲ روز پیش مریود شدم غیر ممکنه خون پریودی باشه 

پسر عسلم رهام مامان

چه شرایط سختی داری خدا لعنت کنه اونی که این بلا سرت اورد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نگفتم احمقي كردم  الانم ديگه ديره  فقط اين فكر زد به سرم  شما ميدوني مردا تو اولين ...

همسر من میگفت به جور فشار بعد آزاد شدن داشت .اگه مست باشه متوجه نمیشه

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

خودتو منقبض کن 

بزار واژنت سفت باشه

لعنتی خون پریودی باعث میشه واژنت سر بشه و اون حالت خشکی اولین رابطه و سفتی رو نداره

ببین اگه چند سال گذشته بازم واژنت سفت شده 

با یکبار ک واژن تغییر خاصی نمبکنه

بعد از گذشت چند سال حقيقت فايده اي نداره 🤦‍♀️ ميشه كمكم كني اگر ميدوني  بخدا ديگ نميدونم چيك ...

ببينه روزهاي اخر بايد اين كار كني روز چهارم به بعد روزهاي اول با حجم هون ريزي پسر ميفهمه

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم 
خودتو منقبض کن  بزار واژنت سفت باشه لعنتی خون پریودی باعث میشه واژنت سر بشه و اون حالت خشکی ا ...

همين خونه باعث ميشه ليز شه

ولي خب در كل رابطه نداشتم بعدش 

دروغ نگم فقط خود ارضايي