فاطيجون مدیر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 281 عنوان خواهشا خانماي كه ازدواج كردن بيان | مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 149 پست خانما لطفا قضاوت نكنين يه سوالكسي كه پرده نداره روز اول پريودي ميتونه رابطه داشته باشه و خون قاعدگي جاي خون بكارت رو بگيره؟؟؟قضاوت نكنين دوستان من تو نيني سايت قبلا هم گفتم با تحاوز پردمو از دست دادم 1400/03/20 | 14:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرزومهر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 12062 اما من نقطه ضعف دارم شما ميدوني نشونه بكارت فقط خون هست؟؟؟؟ من از پزشک گواهی گرفتم نوشته بود ارتجاعی ، خودم خواستم گواهی داشته باشم وگرنه کسی حق نداره چنین چیزی از آدم بخواد
فاطيجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 281 خب ازفرداش ک پریودی میفهمه پریود بودی گیج ک نی از تامپون ميتونم استفاده كنم و يكاريش ميكنم ميرم خونه دوستم كه نياد پيشم تا چند روز بگذرهفقط امشب از سرم رفع شه
فاطيجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 281 خب خون ریزی پرده که ۷روز نیست ....شک میکنه ببخشيد من خونريزيم كلا ٤روزسولي وقتي بهم تحاوز شد ١٤ روز خون ميومد
maman_aseman عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 2966 برو دکتر یه پولی بده برات بنویسه پرده ت ارتجاعیه ....دیگه گواهی داشته باشی که حلهاینجوری ممکنه عفونت هم بگیری بخوای تو پریودی رابطه داشته باشه ..ضایع هم هست میفهمه
روغن_استخودوس عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2319 راستش نميدونه پريودم معذرت ميخام امشب احتمال ٩٩ درصد مياد خونمون مامانمو اينام نيستن مشروب ميخوره&nb ... خب خوبه به شرطی که روی لباس زیرت خون نباشه وقتی درش میاره چون اونجوری میفهمه پریودیولی در کل آره خوبه اگر مست باشه بهتر میتونی کنترلش کنی من یک آنتی ناتالیسم هستم
maman_aseman عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 2966 ببخشيد من خونريزيم كلا ٤روزس ولي وقتي بهم تحاوز شد ١٤ روز خون ميومد عزیزمممم ....متاسفم..ناراحت شدم برات
فاطيجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 281 عزیزم خیلیا خونریزی ندارن واسه اولین رابطه آره تو پریودی هم میتونی پوشش بدی البته اگر طرف بدش نیاد& ... عزيزم تنها نشونه بكارت خون هست؟؟؟يعني مردا لايه اي چيزي حس نميكنن تو اولين رابطه؟
modi_banoo عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 810 بعضی ها تو اولین رابطه خونریزی ندارنمنم یکی شون بودم،با اینکه قبلش با هیچکی نبودماگه به شوهرت میگفتی بهتر بود الهی و ربی من لی غیرک❤️
فاطيجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 281 بعضی ها تو اولین رابطه خونریزی ندارن منم یکی شون بودم،با اینکه قبلش با هیچکی نبودم اگه به شوهرت می ... نگفتم احمقي كردم الانم ديگه ديره فقط اين فكر زد به سرم شما ميدوني مردا تو اولين رابطه لايه اي چيزي حس ميكنن؟ يا فقط خون نشونه بكارته؟
روغن_استخودوس عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2319 عزيزم تنها نشونه بكارت خون هست؟؟؟ يعني مردا لايه اي چيزي حس نميكنن تو اولين رابطه؟ اگر مست باشه زیاد نمیفهمه سعی کن زیاد تو خماری بزاریش تا خیلی شهوتی بشه و دقت نکنه آره بعضیا حس میکنن پرده رو من یک آنتی ناتالیسم هستم
فاطيجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 281 عزیزمممم ....متاسفم..ناراحت شدم برات فداتشم خيلي از اون زمان گذشته ولي هنوز درگيرشم امشب بنظرت ميتونم از سر بگذرونم يا نه؟
maman_aseman عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 2966 عزيزم تنها نشونه بكارت خون هست؟؟؟ يعني مردا لايه اي چيزي حس نميكنن تو اولين رابطه؟ چرا بلاخره یه حالت سفتی هم هست که اولش داری یعنی قبل زدن پرده حالا اگه پریود باشی این حالته رو خوده واژنت داره...سعی کن زیاد تحریک نشی که واژنت خشک باشه ..بنظر بیاد که دخول صورت نمیگیره..که فک کنه پرده هست
فاطيجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 281 اگر مست باشه زیاد نمیفهمه سعی کن زیاد تو خماری بزاریش تا خیلی شهوتی بشه و دقت نکنه آره ... چشمبرام دعا كن