2777
2789
عنوان

کج بودن بینی بعد از عمل+عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39945 بازدید | 270 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنبه یا چیزی،نه بعد از دو روز تامبون و برداشت و چسب زد دو هفته دیگه خودم چسب زدم ، الان یک ماه و خور ...

سلام ..بینی منم فرو رفتگی داره و الان یک ماه و نیم هست که عمل کردم ..میشه بگید گوش پاک کن رو چطوری باید استفاده کنم برای فرو رفتگی ؟

پره هاش فرو رفتگی داشت؟

اره هم کج بود هم سوراخاش تقارن نداشتن یعنی قرینه نبودن هم کج بود نوکش،،،،غضروف میدن نگه داری دیگه،با همونا براش درستش کردن.اما ۲بار عمل داشت با تمام دردسراش

مال من از تو بدتره...............این خیلی خوبه اصلا دستش نزن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بدون تعارف بگم بینیت عالیه

مشکل ما دماغ عملیا اینه که زیادی حساس میشیم😀 وگرنه قبل از عمل عایا اینقد به بینیمون دقت میکردیم و روش عیب میزاشتیم؟

هیچکس نمیاد خط کش بزاره رو بینیمون ببینه یه سانت کجه یا نه:/

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
پنبه یا چیزی،نه بعد از دو روز تامبون و برداشت و چسب زد دو هفته دیگه خودم چسب زدم ، الان یک ماه و خور ...

سلام من یه ماهه بینی مو عمل کردم برای منم یه سمت بینیم فرورفتگی داره .بینی شما خوب شد یانه