2777
2789
عنوان

کج بودن بینی بعد از عمل+عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39945 بازدید | 270 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه دیگه خودتیو خدای خودت حوصلم سر رفت بعد ک دیدین زندگیتون جهنم میشه صد بلا سرتون نازل میشه نگین چ ...

بابا فازت چیه تو؟😂😂😂نیم ساعته دارم ب کامنتات میخندم 

شما نگران ما نباش خدا مث بنده هاش ک نیس با کسی لج نمیکنه ب خاطر ی عمل بینی بلا سرشون نازل کنه.والا ما هر کیم دیدم عمل کرده از خوشیش بوده ندیدیمم کسی بعد عمل بدبخت و ذلیل بشه

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
من یک ماهی اینکاروکردم دیدم تاثیرنداره ولش کردم دیگه بری شماگفته تا چقدوقت بایدچسب بزنی 

من دو ماه تغریبا سه هفته دیگه چسبم و بر میدارم یعنی بنظرت تاثیر نداره! پس،چیکار کردی ؟ همون جور بینیت فرو رفته هست 

همینجا ارزو میکنم هر کی قراره عمل کنه ایشالا مثل خوک بشه بینیش دعاهام خیلی زود براورده میشن مواظب با ...

پس دعا کن‌ خدا از کینه و حسادت و عقده نجاتت بده و یه عقل درست راستی هم بهت بده 

به دعای گربه سیاه بارون نمیباره 

🥴🥴🥴🥴

سلام خوبی خیلی از عمل بینیت گذشته چی شد خوب شد کجیش نا متقارنی بینیت چه کار کردیمن که داغونم تازه ۳ ماهم داره پر میشه بعد عمل بینیم ولی هر روز بدتررررررر دکتر محمد رضا تجفی نابودم کرد عیبرو عیب ای خدااااا😭😭😭کج شده پره ها خوابیده دراز تیغه از زیز آویزون وکج نوکش کج نابودم کورتن زد به دماغم گفت ورمه چقدر قرص کورتن بخورم وآمپول بزنم خداااااییییااااااا

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
سلام گلم بینی منک درست شد قشنگ باید جا بیفته ۶ ماه بعدش کم کم درست شد الان یه سال و نیمه عمل کردم عا ...

چقدر عالی که برای شما درست شده،  ان شاالله برای من هم رفع بشه ممنون عزیزم 

سلام گلم بینی منک درست شد قشنگ باید جا بیفته ۶ ماه بعدش کم کم درست شد الان یه سال و نیمه عمل کردم عا ...

عزیزم این آیدی اینستای منه اگه میشه بهم پیام بده عکسمو برات بفرستم .‌samira_jabari93 🙏🙏