2777
2789
عنوان

کج بودن بینی بعد از عمل+عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39947 بازدید | 270 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز ماساژ خیلی مهمه ، اگر اینیستا داری بیا برات فیلم بفرستم برای چسب ، من یک ماه و خورده ایی هست عم ...

برات پنبه نمیذاشت دکتر ؟

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
راستی نوک بینی شما چجوریه ؟

من گفتم گرد بینی من خیلی ورم داره هنوز قوسشم مشخص نیست برای شما برا ۱۷ روز خیلی خوبه من انقد ورم داشت یبار دیگه برام اتل گذاشت😐

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

سلام مماغ نو مبارکه ⚘

میگم هنوز ورم داره تا ۶ ماه صبر کن 😑 و اینکه چسب بینیتو درست بزن تا اون پرتز نوک بینیت کج نشه و با دست یواش ماساژش بده و اصلا چسبتو تا ۶ ماه بر ندار بنظر من 

و تا به تایی سوراخ برا بعضیا میشه چون دکتر درست پره ها رو جمع نمیکنه بخیه بزنه یکیشو بیشتر میکشه داخل یکیشو نه ولی بزار بخابه ورمش بعدا معلوم میشه .

مهمترین چیز که باید توجه کنی اینکه نه نفست بگیره نه صدات تغییر کرده باشه 

برات پنبه نمیذاشت دکتر ؟

پنبه یا چیزی،نه بعد از دو روز تامبون و برداشت و چسب زد دو هفته دیگه خودم چسب زدم ، الان یک ماه و خورده ایی ، یک سمت بینیم فرو رفتگی داره گفته با گوش پاک کن بالا بگیر درست میشه الان چند روز دارم انجام میدم اما چندان تغیری حس نکردم

.

سارا نیمه فانتزی عمل کن صورتت از حالت دراز به بیضی تبدیل شه برا من دراز بودصورتم دکتر گفت وسط صورتت درازتره باید سه قسمت برابرشه که شدالان

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️