2777
2789
عنوان

خانمایی که تفاوت سنی بچه‌هاشون کمه میاید لطفا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 18 پست
نه خیلی فقط تا ده ماه شب تا صبح بیدار بود به۲۱ ماده غذایی حساسیت داشت چند بار به خاطر آلرژی بستری شد ...

واقعا کار خوبی کردی

معمولا وقتی بچه ها پشت هم یا به اصطلاح شیر به شیر هستن در حق بچه بزرگتر ظلم میشه 

چون همش بهش میگن نکن تو بزرگتری در صورتیکه اونم بچه هست 

واقعا کار خوبی کردی معمولا وقتی بچه ها پشت هم یا به اصطلاح شیر به شیر هستن در حق بچه بزرگتر ظلم میش ...

دقیقا اینجوری ناخودآگاه بچه تو سن کم و زیر هفت سال ناخودآگاه مسئولیت یه سری کارا بهش واگذار میشه که این اصلا براش خوب نیست

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اینجوری ناخودآگاه بچه تو سن کم و زیر هفت سال ناخودآگاه مسئولیت یه سری کارا بهش واگذار میشه که ...

دقیقا

الان خواهرزاده های منم همینطوری شدن

دختر بزرگش 12 سالشه اما دارم میبینم این 12 سال چقدر با عذاب زندگی کرد

با وجود همه محبت هایی که بهش میشه میخواد خودشو به همه ثابت کنه چون محبت ها رو باور نداره اما دختر کوچیکش 10 سالشه ، هرچقدر هم کسی سراغشو نگیره اعتماد به نفس بالایی داره و باور داره همه میخوانش 

همین باعث شده راحت بچگی کنه، شیطونی کنه و خود واقعیش باشه ولی خواهرش همش دنبال جلب توجه هست تا رفتارش به چشم بیاد، 😢