2777
2789

دوستان خوبم..برا بارداری دوم دکتر از اول دارو یا آمپول برای جلوگیری از سقط بهتون داد ؟ ب اصطلاح جای بچه رو سفت کنه ..می‌دونم درکم میکنید ک خیلی میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دکترگفت استراحت داشته باشه یک سال و قبل ازبارداری مدارک بارداری قبل و سقط و بردم نشون دادم وک مش ...

علت سقط اولتون رو پیگیری کردین ؟ 

من نکردم میترسم یه مدت آسپرین برام نوشت دکترم رو عوض کردم گفت نخور ..چه مدت بعد سقط باردار شدین

دکتر داد بهتون ؟ یا از قبل بارداری میخوردین و ادامه دادین ؟ آسپرین چند بود ؟

به اصرار خودم دکتر داد. من ایران نیستم و اصلا قبول نمیکردن که بدن به هرحال مصرف کردم. اسپرین ۸۰ مصرف کردم از هفته ۶ و شیاف از شبی که بیبی چکم مثبت شد

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
نه گلم لکه بینی نداشتم ولی دکترم گفت کلا هرکس سقط داشته باشه واس بارداری بعدی شیاف میدن .سعی کن خارج ...

ببخشید سوال زیاد میپرسم ..اسم خارجی شیاف رو میدونین ؟ ب دکتر بگم خارجی بنویس میشه ؟ از همون اول ک بیبی چک مثبت شد شیاف مصرف کردین ؟ خدا خیرتون بده ک جواب میدین

علت سقط اولتون رو پیگیری کردین ؟  من نکردم میترسم یه مدت آسپرین برام نوشت دکترم رو عوض کردم گف ...

اره جنین هام 2قلو چون هفته خیلی پایین بود دفع شده بودندولی بقایای بارداری رو ازم پرسیدن میخوای پاتولوژی بفرستی منم اوکی دادم ک خداروشکر ب خاطر مشکل ژنتیکی و اینا نبود وزنم و خیلی پایین آورده بودم باقد168وزنم 62بودک باردارشدم ودکترگفت احتمالاب خاطر ضعیف بودن بدن بوده

ببخشید سوال زیاد میپرسم ..اسم خارجی شیاف رو میدونین ؟ ب دکتر بگم خارجی بنویس میشه ؟ از همون اول ک بی ...

خارجی پیدانمیشه.

منم تواین بارداری هماتوم پیش اومدبرام ک دکتر شیاف پروژسترون خارجی دادمنم پیذانکردم ایرانی شو گرفتم بذارببینم اگرمونده باشه عکس بفرستم

اره جنین هام 2قلو چون هفته خیلی پایین بود دفع شده بودندولی بقایای بارداری رو ازم پرسیدن میخوای پاتول ...

من پهلو هام خیلی کم گاهی تیر میکشن و وختی پا میشم چشام چند ثانیه سیاهی می‌ره و موقع پاشدن کمی زیر دلم درد می‌کنه 

امروز حتما دکتر میرم برام‌دعا کنین این بمونه برام