2777
2789
عنوان

اونایی که سقط داشتن و بعد باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 32 پست
ببخشید سوال زیاد میپرسم ..اسم خارجی شیاف رو میدونین ؟ ب دکتر بگم خارجی بنویس میشه ؟ از همون اول ک بی ...

عزیزم این چه حرفیه خوشحال میشم کمکت کنم هر سوالی داشتی بپرس‌.اسم شیاف فرتیژست..ولی بهم بگو علت سقط اولت چی بود؟ قلبش تشکیل شده بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پهلو هام خیلی کم گاهی تیر میکشن و وختی پا میشم چشام چند ثانیه سیاهی می‌ره و موقع پاشدن کمی زیر دل ...

قرص اهن مصرف میکنی. تا یک ماه اول ترکیبی ازفولیک اسید و قرص اهن میدن وبعدش قرص های ویتامین و اهن. ممکنه سرگیجه ات ب خاطرکم خونی باشه

عزیزم این چه حرفیه خوشحال میشم کمکت کنم هر سوالی داشتی بپرس‌.اسم شیاف فرتیژست..ولی بهم بگو علت سقط ا ...

ممنونم از شما 

بارداری اولم بعد نوزده روز از تاخیر پریود بیبی چکم هاله انداخت بدون علائم بود حاملگیم نه ویار نه تهوع هیچی ..دکتر گفتن سقط اول پیگیری نمی‌خواد منم نکردم یه مدت آسپرین برام نوشت دکترم رو عوض کردم گفت نخور لازم نیست الان کمی درد دارم تو پهلو و زیر شکمم موقع بلند شدن ..برام دعا کن تروخدا این برام بمونه 

ممنونم از شما  بارداری اولم بعد نوزده روز از تاخیر پریود بیبی چکم هاله انداخت بدون علائم بود ح ...

منم بارداری اولم پوچ بود گلم اصلا غصه نخور الان یه دختر سالم دارم.از خدا میخوام تو هم صاحب بچه ناز وسالم بشی ،🥰

نه قلب تشکیل نشده بود عزیزم پوچ بود 

من خیلی تحقیق کردم معمولا بارداری اول به دلیل اماده نبودن رحم پوچ میشه که اصلا نگرانی نداره فقط استراحت کن و با نظر دکترت شیاف مصرف کن بهت قول میدم بچتو بغل می‌کنی😻

ان شاالله ک بسلامتی بغل میگیریش عزیزم برا منم دعا کن

امیدوارم عزیزم محتاجم به دعا❤️ از خدا میخوام شما هم به زودی نی نی قشنگ رو سالم سالم بغل کنی. براتون صلوات فرستادم❤️

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
منم بارداری اولم پوچ بود گلم اصلا غصه نخور الان یه دختر سالم دارم.از خدا میخوام تو هم صاحب بچه ناز و ...

ممنونم دوستم..خوشحالم ک درکم می‌کنی ..بابت دعای خوبت ممنونم