2777
2789
عنوان

این ساک حاملگیه دفع شده ؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11852 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بعد خونریزی باید سونو بقایا بدی که چیزی نمونده باشه ازش

نمیشه وقتی دکتر باز شد سنو بدم ببینه ساک مونده یا نه ؟؟؟

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
نمیشه وقتی دکتر باز شد سنو بدم ببینه ساک مونده یا نه ؟؟؟

اگه خونریزیت کم شده میشه بری دکتر سنو بدی معلوم میشه

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
دردام خیلی شدیده مردنم رو از خدا خواستم الان دارم با درد مینویسم 😢 پس هنوز دفع نشده ؟ از دیروز خونر ...

اینکه هنوز درد داری مشکوکه خواهر من جنین سقط کرد باقرص بعد از دفع جنین کاملا اروم شد درداش

❤️خدایا میشه بغلمو بادستات پر کنی❤️
عزیزم من کنارش + عکس نوشتم میتونستید نیاید واقعا خیلی ادما بی رحم شدن ان شاالله هیچوقت این درد شدید ...

ببخشید عزیزم خداکمکت کنه میخواستم بیام یکم ارومت کنم ولی وااااقعا حالم بد شد فک نمیکردم ایجور باشه معذرت🙏

آره عزیزم میدونم چی میگی خواهر خودمم چند هفته پیش تو 19هفته سقط کرد یعنی مرگ و با چشماش دید 

اخی عزیزم خدا بهش صبر بده  خیلی ناراحت شدم😢😢😢

اگه خونریزیت کم شده میشه بری دکتر سنو بدی معلوم میشه

عزیزم شکر خدا دکتر باز بود رفتم سنو دادم گفت ساکت دفع شده بقایا مونده قرص داد دفع کنم همون قرصی که تو گفتی متیل امپول تقویتی و قرص دیگه هم نوشته برای استفراق و اسهالم خیالم راحت شد شکر خدا بهترم دکتر گفت شکم درد و اسهال و استفراق و تب و لرزت برای عوارض قرصه کم گم میره

خوبشدی عزیزم؟؟؟ من حاملم سرگیجه حالت تهوع دارم 

اخی گلم خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه بلا به دور باشه هیچوقت ان شاالله همچین دردی نکشید . شکر خدا دکترم باز بود سنو دادم گفت ساکت دفع شده بقایا مونده قرص داده دفع کنم گفت شکم درد و اسهال و استفراق و تب و لرزت برای عوارض قرصه 

اینکه هنوز درد داری مشکوکه خواهر من جنین سقط کرد باقرص بعد از دفع جنین کاملا اروم شد درداش

امروز شکر خدا دکتر باز بود سنو دادم گفت ساکت شکر خدا دفع شده بقایا مونده اما فرص داده دفع کنم هرچی درد هم دارم عوارض قرص میزوپروستوله 

ببخشید عزیزم خداکمکت کنه میخواستم بیام یکم ارومت کنم ولی وااااقعا حالم بد شد فک نمیکردم ایجور باشه م ...

خواهش میکنم عزیزدلم . شما ببخشید من حالتون رو بد کردم 🌹💟

💔💔💔💔😔

ان شاالله خدا بهترشو بهشون بده گلم شکر خدا دکتر باز بود سنو دادم ساک دفع شده اما بقایا مونده و قرص داد دفع کنم هرچی درد هم دارم مال عوارض قرصیه که باهاش سقط کردم