2777
2789
عنوان

این ساک حاملگیه دفع شده ؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11843 بازدید | 99 پست
وای از دیروز هنو درد داری؟

یک هفته ست عزیزم دردام تموم نمیشه به خاطر اسهالی شدیدم شیاف دیکلوفناک هم نمیتونم استفاده کنم اسهالترم میکنه آب بدنم خیلی کم شده توان ندارم پاشم برای خودم یه لیوان آب بریزم کسی هم پیشم نیست دیشب مامانم و خواهرم اومدن از درد به خودم میپیچیدم ولی فیلم بازی کردم مادرم حال بدمو نبینه غصه ش بگیره امشب نتونستم یک دقیقه بخوابم نزاشتم شوهرمم بخوابه بیچاره میگرن شدید داره این چند وقت اونم مریض کردم برام دعا کنید 😢

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عزیزم نمیتونی حتی تصورش رو بکنی که دارم چی میکشم دور باشه ازتون ان شاالله 

آره عزیزم میدونم چی میگی خواهر خودمم چند هفته پیش تو 19هفته سقط کرد یعنی مرگ و با چشماش دید 

خدایا شکرت 🙏🏻
یک هفته ست عزیزم دردام تموم نمیشه به خاطر اسهالی شدیدم شیاف دیکلوفناک هم نمیتونم استفاده کنم اسهالتر ...

اخی عزیزم اخه چرااینجوری میکنی لااقل میگفتی خواخرت پیشت بمونه چرا خودتو عذاب میدی 

😢😢😢😢 چیکار کنم دفع بشه همش درد دارم نمیاد بیرون

شاید دفع شده خودت متوجه نشدی آخه سن بارداری کم بوده

مگه دکتر بهت قرص نداده که کامل دفع بشه

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
😢😢😢😢 چیکار کنم دفع بشه همش درد دارم نمیاد بیرون

من دکتر بهم قرص متیل ارگونوین داد خوردم دوهفته هم کمر درد شدید داشتم طوری که اصلا نمیتونستم تکون بخورم

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
اخی عزیزم اخه چرااینجوری میکنی لااقل میگفتی خواخرت پیشت بمونه چرا خودتو عذاب میدی 

مامانم مریضه بنده خدا نمیتونه کاراشو بکنه منم خواهرمو پیش خودم بزارم کی پیش مامانم باشه . دارم عذاب میکشم

شاید دفع شده خودت متوجه نشدی آخه سن بارداری کم بوده مگه دکتر بهت قرص نداده که کامل دفع بشه

قرصامو خودم به کار بردم گلم شبش همشون به صورت پودر با ترشح اومد بیرون

قرصامو خودم به کار بردم گلم شبش همشون به صورت پودر با ترشح اومد بیرون

احتمالا دفع شده الان فقط استراحت کن کمر درد نگیری

من دکتر بهم قرص متیل ارگونوین داد خوردم دوهفته هم کمر درد شدید داشتم طوری که اصلا نمیتونستم تکون بخو ...

اگه دکترم باز باشه بهش میگم برام تجویز کنه درد کمرو میتونم تحمل کنم این درد زیاد شکم و اسهال و استفراقو نه شما هم پوچ بود بارداریتون گلم

اگه دکترم باز باشه بهش میگم برام تجویز کنه درد کمرو میتونم تحمل کنم این درد زیاد شکم و اسهال و استفر ...

نه عزیزم من پوچ نبود جنین رو هم دیدم خیلی کوچیک بود اندازه عدس

نه عزیزم من پوچ نبود جنین رو هم دیدم خیلی کوچیک بود اندازه عدس

اخی گلم 😢😢😢😢 چقدر سخت بوده خیلی ناراحت شدم وقتی دفع کردید چه شکلی بود

اخی گلم 😢😢😢😢 چقدر سخت بوده خیلی ناراحت شدم وقتی دفع کردید چه شکلی بود

اره خیلی ناراحت کننده بود سفید بود

تو استراحتم گلم اما چرا دردام تموم نمیشه شکمم سنگینه

حتما بعد خونریزی باید سونو بقایا بدی که چیزی نمونده باشه ازش