2777
2789
عنوان

با پدرشوهر پرتوقع و بی ملاحظه چیکار کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 100 پست
اگر مخالفتت فایده ای نداره ولش کن اونا که میخوان بیان فقط اعصاب خوردیش برات میمونه وروابطت باشوهرت ب ...

دقیقا فقط مشکلم اینه چطور باهاشون برخورد کنم که بدونن یواشکی آمدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من کاری ندارم ک پدرشوهر اسی میاد یا ن ولی تا وقتی تو شرایط اسی قرار نگرفتید قضاوتش نکنید  ...

اینجا هیچکس نمیتونه کسیو قضاوت کنه،، ولی کسی ک اینجا تایپیک میزنع میاد ک نظر بقیه رو در مورد نوضوعی بدونه،، پس اعضا هم نسبت ب توضیحی ک اسی میده نظر میدنو قضاوت می کنن،، این قضاوتا فقط بر اساس حرفای اسی هس،، 

عزیزم  با احترام بهت بگم خیلی هم اشتباهه هم مرد هم زن باعث بشن والدین همدیگرو طرد کنن خیل ...

توجمله من شما طرد دیدین ؟؟؟؟ 

اصلامتوجه صحبت من شدید؟؟؟؟

گاهی اوقات زن وشوهر هیچ اختلافی باهم ندارن 

فقط خانوادشون سنگ میندازن باهمین رفت وامداشون 

که رعایت نمیکنن هرچیزی حدش

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯

جدای از بحث چه مادرشوهر باحالی داری مادر شوهر منم به زورم از خونه نمیاد بیرون همه ش تو خونه کز کرده افسردگی گرفته همه ش میگم اینجوری خوب نیست یه کم بگرد برو بیرون ولی اصلا حوصله نداره عادت کرده

بچه ها من کاری ندارم ک پدرشوهر اسی میاد یا ن ولی تا وقتی تو شرایط اسی قرار نگرفتید قضاوتش نکنید  ...

ممنونم ازت واقعا نمیدونی چقدر خانواده شوهرم زجرم دادن در اوج بی پولی و نداری زیر پامونو خالی کردن ولی باز شوهرم طرفدارشونه و من مشکلی ندارم هرهفته شمال خونمونن

ما با ۲۴ سال زندگی مشترک تو شرایط بدتر قرار گرفتیم

ولی ب شخصه هیچوقت جلو رفت امد نمیتونم بگیرم

اینقدر هم ازخانواده همسرم مدتی بود ناراحت بودم

گفتم یک خط کلفت قرمز روشون بزنم

ولی آخرش برا پاگشا خواهرشوهرم همه دعوت کردم و بیخیال کدورت شدم

و دیدم چقدر پیش همسرم عزیزتر شدم

چون ب هرحال والدین و خانواده غیر قابل انکارن و چیزی نیست ک بشه نادیده گرفتشون

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خدایی حرف دلمو زدی خون دل کشیدم توی شهر غریب ازشون خون دل کشیدم و بی پولی 

منم مثل خودت بخدا اینقد خوبی ب اونا کردم ک نصفشو در حد خونواده خودم نکردم تا حدی ک حقوق میگرف شوهرم خودمون تا سر ماه بی پولی می‌کشیدیم ولی میگفتم بده بابات اینا گناه دارن

توجمله من شما طرد دیدین ؟؟؟؟  اصلامتوجه صحبت من شدید؟؟؟؟ گاهی اوقات زن وشوهر هیچ اختلافی باهم ...

مفهوم جملتون گفتم

عزیزم شما جای بچه منی

زندگی خیلی سختیای بزرگتری داره 

کاری نکنیم ک ک خدانکرده غیر قابل جبران باشه

روزت خوش

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ممنونم ازت واقعا نمیدونی چقدر خانواده شوهرم زجرم دادن در اوج بی پولی و نداری زیر پامونو خالی کردن ول ...

باشه حق داری ولی نمیتونی بگی نیان ول کن بزار بیان انقدر خودتو عذاب نده واسه خودتم بده اینجوری ،بچه ی دیگه ای ندارن؟

توجمله من شما طرد دیدین ؟؟؟؟  اصلامتوجه صحبت من شدید؟؟؟؟ گاهی اوقات زن وشوهر هیچ اختلافی باهم ...

اره واقعا من شوهرم خودشم قبول داره بعضی مواقع ک ناراحت میشه پیشم گله میکنه ازشون بازم میگم هرچی باشه پدرته احترامشو نگه دار

منم مثل خودت بخدا اینقد خوبی ب اونا کردم ک نصفشو در حد خونواده خودم نکردم تا حدی ک حقوق میگرف شوهرم ...

جالبه وضع پدر شوهرم اینا خوبه ولی از ما پول میگیرن فک میکنن زرنگی میکنن بعد یکسال میپیچونن نمیدن 

باشه حق داری ولی نمیتونی بگی نیان ول کن بزار بیان انقدر خودتو عذاب نده واسه خودتم بده اینجوری ،بچه ی ...

سه تا پسر دیگه هم دارن ولی گیر دادن به ما چون فقط از شوهر من راحت پول میگیرن