2777
2789
عنوان

با پدرشوهر پرتوقع و بی ملاحظه چیکار کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 100 پست
بیخیال بزا بیان و زود برن تموم شده برع

شوهرم میگه همین ی باره فقط مشکلم اینه چطور به مادرشوهرم بگم عکس و فیلم نگیره و اینکه بهشون بفهمونم یواشکی آمدین خونه  بابام فکر نکنن دعوت شده ن و خانوادم میدونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی باشهدبزرگترن خانواده ی شوهرتن،، اونم نمیتونه ک با مدرومادرش قطع رابطع کنه بدخاطر قهر بودنشون با خانواده ی تو،، پدرتم وقتی لطف کرد خونه داد بهتون میدونست دامادشم توی اون خونه میخاد زندگی کنه پس خیلی طبیعیه پدرومادرش بخان بیان اونجا،، شما هم اومدن خیلی رسمی برخورد کن ولی یادت باشه ک میزبانی باید احترام مهمونتو داشته باشی

عزمزمه متن خوندم  کاملا هم خوندم والدین همسرت دوست دارن بیان  خونتون تو تهران اصلا دوس ...

خیلی وقتها همین اومدنا باعث اختلاف بین زن وشوهره

من قشنگ درک میکنم استارتر چی میگه

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯
من الان ۴ ماهه خانوادمو ندیدم  

اسی مگر نمیگی بابات بیماره 

چرا نمیری سر بزنی

گویا تو کلا با رفت امد مشکل داری

دیگه اینقدر از کرونا میترسی

جای تعجب داره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
راستی اسی خودت هیچ سر به پدر ملدرت نمیزنی؟؟؟

بعد از ۴ ماه میخوام برم ببینمشون خانواده شوهرم جلو جلو خودشونو دعوت کردن که بیان اونجا روی سرمون خراب شن در حالی که خانواده شوهرمو هر هفته میبینم 

شوهرم میگه همین ی باره فقط مشکلم اینه چطور به مادرشوهرم بگم عکس و فیلم نگیره و اینکه بهشون بفهمونم ی ...

بزا بگیره سخت نگیر .ب بابات اینام بگو بدون دعوت اومدن

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
بزا بگیره سخت نگیر .ب بابات اینام بگو بدون دعوت اومدن

وووا خونه پسرشونه دیگه بعصیای حرفایی میگن ب استارتر گمراهش میکنن فک میکته حقه

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟
اسی مگر نمیگی بابات بیماره  چرا نمیری سر بزنی گویا تو کلا با رفت امد مشکل داری

عزیزم بخاطر کرونا شوهرم میره سرکار مجبورم رعایت کنم  و دیر به دیر سر میزنم چون کرونا هست مردم انگار نمیدونن کرونا تموم نشده و اینکه بخاطر کار شوهرم ۴ ماهه تهران نرفتم و الان بعد از ۴ ماه که میخوام برم خانواده شوهرم برنامه چیدن بیان خونمون در حالز که دیروز پیشمون بودن

خیلی وقتها همین اومدنا باعث اختلاف بین زن وشوهره من قشنگ درک میکنم استارتر چی میگه

عزیزم 

با احترام بهت بگم خیلی هم اشتباهه

هم مرد هم زن باعث بشن والدین همدیگرو طرد کنن

خیلی خیلی کار اشتباهیه و پشیمونیش اینقدر زیاده ک در جمله نمیگنجه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!