2777
2789
عنوان

با پدرشوهر پرتوقع و بی ملاحظه چیکار کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 100 پست
باید خونواده شوهر هم بیان بگن ببینیم چه کمکایی که اینا کردن شاید اصلا همون ویلا شمال رو هم خونواده ...

نه عزیزم ویلا شمال شوهرم خودش خریده اونا هر هفته اونجا ویلا شمالمون هستن دیگه واجبه بیان خونه تهران؟!!

اخه همش ازمون پول میگیرن و سو استفاده میکنن توب گوشش میخونن که زنت پررو نشه مرد سالاری کن و...

خب ندین به زور که نمیگیره بگین نداریم ،مطمن باش که همه خانواده ها دوست دارن پسرشون مرد سالاری کنه این ناراحتی نداره حتما پدر و مادر خودتم دوست ندارن پسرشون زن ذلیل باشه اینا افکارهای قدیمیه که دارن تغییرم نمیکنن اصلا سخت نگیر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت حق میدم ولی زیرک باش بگو قدمتون رو چشم بزار جلو شوهرت عزیز باشی زیاد دعوا کنی همش مامانم مامانم میگه دعوتشون کن با روی گشاده پذیرایی کن موقع رفتن هم خوش برخورد باش بعدش دو سه روز بعد به شوهرت بگو تو که انقدر دلتنگ مامانت اینایی ماهم بریم خونشون دعوت شون رو پس بدیم زشته بزرگترن و چون دوست دارم بخاطر تو میرم و اینا ...قشنگ یکم زیاد بمون بفهمن مهمون داری الان سخته عمرا بیان 🤣🤣😅😅فقط کل حرفام اجرا کن دیگه میفهمن با دعوت باید بیان الان کروناس هم مریضی هست هم دست و بال مردم تنگه...مورد بعدی از شوهرت زیاد بخواه حتی زیادم خرج نکردی پس انداز کن بذار یاد بگیره اول تو واجبی بعد پدر و مادر تو قرآن هم این هست اول آسایش و راحتی زوجه بعد اقارب

تو پیش بابا مامانت هستی ولی باعث جدایی شوهرت از خانوادشی اینکار درست نیس

عزززم خکب متنو نخوندی میگم ما ۹۰ ددصد شمال هستیم و خانواده شوهرم هر هفته ویلا شمالمون هستن دیگه واجبه بیان خونه تهرانون انم با این شرایط؟!!!

بزرگتری که فقط فکر خوش گذرونی خودش هست و لرای بچه ش فقط بدآموزی داره بزرگتر نیست بچه هست 

بزرگتری به سن نیست به عقل شعوره

خیلیا بزرگترن ولی اداهاشون به نوزادا میخوره

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯

مادرشوهر شما دوسال پیش بد حرف زده 

مادرشوهر خواهر من ک ی سال عقد هروق با پسرش دعوا میکرد زنگ میزد خواهرم فحش ناموسی میداد پیام میداد ج ... عوضی و ... 

ازدواجشون سنتی بوده خواهرم اهل دوستی با پسر نبود

برا خواهرم ی نشون و ی چادر اورد فقط برا پاگشا کردنش ی دعوا ب پا کرد ک چرا ما باید خواهرو برادر عروسمون دعوت کنیم خونمون کوچیکه فقط خانواده خودش 

عروسی نگرفتن جهاز ندادن 

عارضم ب حضور شما با بابام خیلی بد صحبت کرد بابام خداحفظشون کنه سنشون زیاده ولی مادرشوهر خواهرم ب زور ۴۵ باشه 

هر روز خواهرم فحش و نفرین میکرد پسرش ک میومد سمت خواهرم حسودی میکرد با پسرش دعوا میکرد از خونه مینداخت بیرون میومد خونه ما 

خلاصه خیییییییلی فحش داد این حجم از فجش رو من هنو تو هیچ خانوم دیگه ای ندیدم 

منظورم اینکه دلت صاف کن دوسال پیش گذشت خواهر منم قطع رابطه کرد ۶ ماه ولی شوهرش مدام پیله میشد برا اینک زندگیش حفظ بشه بخشید مادرشوهرشو الان هم خیلی رفت و امدش کمه 

شوهرم گفتم نباید بیان خانواده م بفهمن خداییش راضی نیستن ولی شوهرم گفت که اگه پدر مادرم نیان من وسایل ...

حالا میخای دعوا کن بهم توهین کن ولی حرف دلمو بگم بهت اینکه خیلیی بدجنسییی قرار نبس چون خونه رو پدر تو داده که اونا خونه پسرشون نیان امیدوارم سر خودتم بیاد تا بفهمی

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟
عزززم خکب متنو نخوندی میگم ما ۹۰ ددصد شمال هستیم و خانواده شوهرم هر هفته ویلا شمالمون هستن دیگه واجب ...

عزمزمه متن خوندم 

کاملا هم خوندم

والدین همسرت دوست دارن بیان 

خونتون تو تهران

اصلا دوست دارن بیان تهران بیان پیش شما یک سری بزنن

اصلا جای ناراحتی اینهمه جبهه گرفتن نداره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!