2777
2789
عنوان

کیا الان دلشون میخواد🫤🥺

110 بازدید | 10 پست

خوراکی یا کلا چیزای خوشمزه بخورن ولی پولش نیست ؟ چقد بدههههه😭

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

داریک نصب کن 50 میده چند نفرم دعوت کن 100 میده 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلااا اشتها ندارم

دلم میخا. دنیا تموم شه خسته شدم

حیوانات هم شکایت هایشان را پیش همان خدایی میبرند که ما ارزوهایمان را پیشش میبریم .           یه گربه خوشگل اروم  که اسمش عسلیه😊                             کاربری دست دونفره
اینا رو همشو شوهرم زده

بیت پین زده الان 500 میدع

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
اصلااا اشتها ندارمدلم میخا. دنیا تموم شه خسته شدم

خب دومیشو منم میخوام ولی فعلا شدیدا گشنمه و هوس خوراکی کردم شام فقط واسه دخترمو شوهرم درست کردم 

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

خب دومیشو منم میخوام ولی فعلا شدیدا گشنمه و هوس خوراکی کردم شام فقط واسه دخترمو شوهرم درست کردم

بیا بغلم🤍🫂

حیوانات هم شکایت هایشان را پیش همان خدایی میبرند که ما ارزوهایمان را پیشش میبریم .           یه گربه خوشگل اروم  که اسمش عسلیه😊                             کاربری دست دونفره
سیب زمینی سرخ کن با سس بخور خیلی هم خوشمزه

سیب هست سس نیست روغنم کمه گلومم خیلی میسوزه نمیدونم سرما خوردم یا چی