اینقدر گرونه هر دفعه میرم میپرسم ۵ میلیون رفته رو قیمتش
I walk through the valley of the shadow of death and I fear no evil couse I'm blind to it all and my mind my gun they comfort me because I know I'll kill my enemies when they come...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
من الان پنج ماه ارتودنسی کردم دندونامو از چه تجربه ایش بگم؟
از هزینش
I walk through the valley of the shadow of death and I fear no evil couse I'm blind to it all and my mind my gun they comfort me because I know I'll kill my enemies when they come...
من بابام خودش دندونپزشکی داره تو دندونپزشکی بابام دکتره هم دوست بابام بود هنوز هزینه ای ندادیمولی برای بقیه رو نگاه کردم رو ۱۵ تومن ۱۰ تومن بود
من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
من هفته پیش رفته بودم بهم گف 16 تومن یه جای دیگ رفتم گفت ده تومن ولی خودم احساس میکنم اونی ک گف 16 تومن بیشتر حالیشه ولی نمیدونم چیکار کنم پیش کدوم برم
بهتون گفتن که دندون بکشید؟ چقدر درد داره؟ تو این پنج ماه تاثیرش رو حس کردید؟
نه من دندون نکشیدم
درد هم از این ماه شروع شده که کش میندازم خیلی درد داره الان
تاثیرش رو هم به وضوح قابل دیدن
من چنسال پیش انجام دادم، تا چهارسال هم دندونام ارتودنسی بودن، ماهی یک بار میرفتم دکتر تو این چهار سال، در کل خیلی راضیام، از هر فک دو تا دندون میکشن معمولا، واقعا هم درد داره مخصوصا هر بار ک میری دکتر تا چند روز درد داری و نمیتونی درست غذا بخوری و تو کل چهار سال این درد مستمر بود😬ولی ارزش داشت
چو رسی به کوه سینا "اَرَني" مگو و بگذر***که نیرزد این تمنا به جواب "لن تراني"